Més motor

Dani Oliveras, al Dakar amb l'equip de Farrés i Cervantes

Motor. El pilot de Vilablareix afrontarà la seva tercera participació i tindrà com a funció principal fer de motxiller de Rosa Romero

Dani Oliveras formarà part de l'equip Himoinsa en el pròxim Dakar, amb la missió de guardar les espatlles de Rosa Romero i aconseguir que la dona de Nani Roma torni a arribar a la meta (l'any passat va ser 52a) com a primer pas per anar escalant posicions en l'equip. Serà el tercer Dakar per a Dani Oliveras (Vilablareix, 1987), que s'ha hagut de buscar una sortida per continuar competint després de la fallida de Gas Gas. L'expilot de trial es va estrenar el 2014 amb un extraordinari 36è lloc final i l'any passat, ja amb més aspiracions, va haver d'abandonar en la tercera etapa per una caiguda.

Himoinsa és un dels equips més potents de l'Estat espanyol. No disposa de motos oficials de KTM, però a escala privada és dels més competitius i aquest any farà un esforç molt gran per mantenir i assistir cinc pilots en cursa. El cap de files és, indiscutiblement, Gerard Farrés. El manresà, setè en el Dakar 2012 i guanyador de l'última Baja Aragón i la Transanatòlia a Turquia, té una gran experiència en curses de llarg recorregut, amb vuit Dakar disputats. En l'últim va compartir equip Gas Gas amb Oliveras. L'altra gran novetat de l'equip és Ivan Cervantes. L'excampió del món d'enduro s'ha estat preparant tota la temporada i farà el seu debut en el Dakar. Ja ho va fer bé en el raid del Marroc. El cinquè pilot de l'equip –que es presentarà dilluns vinent a Madrid– és el madrileny Antonio Gimeno. Miguel Puertas, fins ara pilot i amb deu Dakar finalitzats en onze participacions, passarà a fer les feines de cap de l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)