Motociclisme

“Volíem acabar la cursa amb la moto que em donava més bones sensacions”

Marc Márquez

Marc Márquez va revelar una vegada finalitzada la cursa per què hi havia hagut tanta diferència entre el rendiment amb la primera moto i la segona –sis girs consecutius en 1:40 des de la primera volta llançada després del canvi de màquina per només un en la primera sortida.

“L'any passat no em passava, però en aquest, de moment, sempre tinc millor feeling amb una moto que amb l'altra. I volíem acabar la cursa amb la que em donava més bones sensacions”, explicava. “Amb la primera no estava del tot còmode i com que la pista tampoc estava del tot bé, hem apostat per sortir primer amb aquesta moto. Després, amb la pista seca, he pogut sortir a fons i obrir marge en les primeres cinc voltes.” Malgrat el resultat, Márquez indicava: “Encara estem lluny en acceleració respecte als rivals. Em sento còmode entrant i sortint dels revolts, però ens falta treballar per tenir la moto allà on volem.”

Tot i el tercer lloc, Dani Pedrosa era l'altra cara de la moneda. “No aconsegueixo posar la moto com vull per anar ràpid i vaig lent, molt lent. No he tingut mai ritme per remuntar, ni amb una ni amb l'altra moto. No em trobo bé amb el xassís i he de treballar com fer els revolts i com utilitzar els pneumàtics.”

Amb la segona moto no tenia ‘feeling' amb el pneumàtic i no podia frenar com desitjava
Valentino Rossi
No estic gens content. Hem fet podi, però hem de treballar molt: no puc pilotar com voldria
Dani Pedrosa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)