Més motor

Jeremy Alcoba s'estrena al podi

FIM CEV. El debutant Xavi Pinsach perd el podi per una avaria (Moto 2) i Carmelo Morales, el triomf en ‘superbikes' per una punxada

Jeremy Alcoba (Honda) va ser l'únic català que va pujar al podi en la primera reunió del FIM CEV, ahir a Xest. El pilot de Jesús, que debutava en l'equip Estrella Galicia, va ser tercer en la primera cursa després d'una grandiosa remuntada, des del 18è lloc fins al primer lloc. Hauria pogut acabar segon, rere Marcos Ramírez, el guanyador, però la caiguda del seu company Jaume Masià en l'última volta l'hi va impedir i va estar a punt de costar-li el podi.

En la segona cursa, Alcoba –subcampió estatal de PreMoto 3 l'any passat– va sortir malament i va perdre contacte amb el grup del podi, però va recuperar des del 13è lloc fins al cinquè. Albert Arenas (Mahindra) va sumar dues vuitenes posicions.

Xavi Pinsach (Tech 3) va estar de pega. El gironí, debutant en la categoria, era quart en la primera cursa quan el japonès Tetsuta Nagashima el va fer fora de la pista, en la primera volta. En la segona cursa, el pilot d'ETG Racing-Targobank va estar les quinze primeres voltes en el grup que lluitava pel podi. Quan havia avançat Remy Gardner (amb problemes de rodes) i era tercer una avaria mecànica el va deixar fora de cursa. Eric Granado i Steven Odendaal –tots dos amb Kalex– van ser els guanyadors.

Carmelo Morales (Yamaha) s'encaminava cap a la victòria en l'única cursa de superbikes –escurçada justament de cinc voltes per garantir la seguretat del pneumàtic– quan la roda posterior va anar perdent aire i el va obligar a abandonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)