Més motor

Carmelo Morales no deixa ni les engrunes

FIM CEV. Arenas i Alcoba queden lluny del podi i Pinsach, lesionat, no pot competir

Carmelo Morales (Yamaha) va disparat cap al lideratge de Superbikes en el FIM CEV. Ahir va guanyar les dues curses a Motorland, sempre amb els mateixos rivals, els pilots de BMW Santi Barragán i Max Scheib. El xilè va ser qui li va posar més cara la victòria, ja que va entrar a 43 centèsimes de Morales en la segona cursa. El pilot de Castellar del Vallès ja només és a 11 punts de Scheib en el campionat, que havia començat amb un zero a Xest.

En Moto 3, Jeremy Alcoba (Honda) va acabar 12è i Albert Arenas (Mahindra), que sortia quart, no es va trobar mai a gust i va anar perdent posicions fins al 15è lloc. Tots dos van estar en el grup perseguidor dels cinc capdavanters, entre els quals es va imposar Marcos Ramírez (KTM), amb un ritme inigualable en les últimes voltes. En Moto 2, Xavi Pinsach (Tech 3) va renunciar a competir pels dolors que tenia a la clavícula lesionada. Havia fet l'onzè temps. Steve Odendaal (Kalex) va guanyar les dues curses.