Motociclisme

Salom s'hauria distret

Motor. Un informe de la FIM descarta que l'accident mortal del pilot mallorquí fos a causa d'un sot del Circuit o per una errada mecànica

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) va descartar ahir, a través d'un informe tècnic, que l'accident que va provocar la mort de Luis Salom en els entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya el 3 de juny passat fos a conseqüència d'una errada mecànica o d'un sot en el revolt 12 del circuit. L'informe, signat pel director tècnic de Moto GP, Danny Aldridge, conclou que l'accident es va produir a causa d'una distracció del pilot mallorquí. Segons l'estudi de la telemetria, el pèrit Ángel Calzada especula que el pilot hauria pogut mirar enrere i que, en tornar a mirar cap endavant, va interpretar malament la seva posició o estava fora de la traçada. En la frenada, la roda del davant hauria perdut tracció, cosa que hauria provocat l'accident que va acabar amb la desgraciada mort del pilot mallorquí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)