3a divisió FEF

El Terrassa sobreviu

Amb deu homes. El conjunt del debutant David Pirri va jugar amb un home menys sense que l'Europa aprofités la superioritat al terreny de joc

terrassa0


Europa0


Dos dels equips que l'any passat van disputar la promoció d'ascens s'enfrontaven en l'inici de la lliga en un escenari ben poc habitual, el Municipal de Santa Coloma de Gramenet. Finalment el matx, marcat per l'expulsió de Segarra per una suposada agressió a Leva, va acabar en empat i va deixar els vallesans molt més contents.

L'Europa hauria pogut inaugurar el marcador ben aviat, però ho va evitar una mà miraculosa d'Ortega en una rematada creuada de Camacho (7'). Poves també en va tenir la possibilitat al 20', mentre que per part vallesana, Diego (16') i Batanero en una falta lateral (22') van posar l'ai al cor a la porteria escapulada. Però l'acció més important de la primera meitat va tenir poc a veure amb una ocasió de gol. Segarra, que ja se les havia tingut amb Leva minuts abans, va topar amb el porter gracienc en una acció sense la pilota en joc i l'àrbitre va considerar que el central havia deixat anar el colze i va expulsar el visitant (39').

Contràriament al que es podria pensar, però, l'Europa no va saber aprofitar la superioritat numèrica per trencar el partit. El Terrassa, tot i que jugava amb 10 jugadors, se sentia còmode defensant el 0-0 i l'Europa no trobava la manera d'inquietar la porteria rival. Quan faltava un quart d'hora, els locals van trobar la tecla per fer mal al rival i van disposar de 3 oportunitats immillorables per fer l'1-0. Javi Sánchez al travesser (78'), Ignacio (82') i altre cop Sánchez (90') no van poder batre Ortega.

LES FRASES

EUROPA: Rafa Leva; Oriol Dot, Víctor Durán (Padilla, 71'), Cano, Pastells; Putxi, Javi Lara, Guzmán; Ignacio, Camacho (Nils, 59'), Poves (Javi Sánchez, 67'). TERRASSA: Ortega; Guillem, Sergi Pérez, Segarra, Javi González; Juli, Batanero (Jou, 46'), Jaime (Josep, 72'); Maldonado, Diego (Àngel de la Torre, 30'), Marc Vilajosana. ÀRBITRE: Subirats Matamoros (Tarragona). T.G.: Als locals Cano, Víctor Duran, Rafa Leva, Putxi i Padilla; i als visitants Guillem, Maldonado, Batanero i Àngel de la Torre. T.V.: Al visitant Segarra (39'). PÚBLIC: Uns 600 espectadors al Municipal de Santa Coloma, on l'Europa juga de local per les obres al Sardenya.
Tot ha quedat condicionat per l'expulsió injusta. Amb tot, hem defensat molt bé
David Pirri
entrenador del terrassa
Tant contra 11 com contra 10 hem tingut el domini i les ocasions necessàries per fer gol
Pedro Dólera
entrenador de l'europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)