Olimpisme

PARÍS EN JOC

Una vetllada de 122 punts amb les estrelles de l’NBA

L’aterratge de les estrelles de l’NBA al Bercy Arena, després de la fase de grups a Lilla, va ser tot un esdeveniment. Digne dels concerts que jo he vist allà del Bruce Springsteen i el raper Kendrick Lamar, a més de l’última Eurolliga del Barça, el 2010. I no tant per uns quarts de final contra el Brasil que els astres dels Estats Units van liquidar amb la puntuació més alta del torneig (122-87). No quedaven zones lliures per als periodistes, que ho seguien molts d’ells dempeus darrere les cabines. I, entre els espectadors, l’ambient era més festiu del que ja és habitual en aquestes escenificacions a l’americana que no deixen ni un segon de respir a les oïdes.

En pista de sortida: Steven Curry, el capità, Jrue Holiday, Devin Booker, LeBron James i Joël Embiid. Un cinc inicial a qui s’ha d’afegir, entre altres figures, Kevin Durant i Jayson Tatum. Un combinat de veterania i joventut que va llançat a l’or amb el permís de Sèrbia en semifinals i França o Alemanya en la final. A l’altra banda, calia destacar el base Marcelinho Huertas, ex-Joventut i Barça, que amb 41 anys va jugar el seu últim partit en selecció.

I, a la graderia, espectadors especials com el raper californià Snoop Dog, que va córrer a Saint-Denis amb la flama olímpica, i l’heroi francès en aquests Jocs, el nedador Léon Marchand. També xiulets per al pivot Embiid, nascut al Camerun, que l’any passat va preferir escollir la selecció estatunidenca a la francesa. Amb tanta megafonia musical, això sí, trobem a faltar els crits dels aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)