Opinió

Jornades intensives

En aquestes jornades, veurem les aportacions d'aquest fons d'armari

Després de l'aturada de diumenge, el Barça s'haurà d'adaptar a les exigències d'un calendari farcit de partits. En gairebé tres setmanes, jugarà set matxs, cinc de lliga i dos de Champions. Llevat del duel contra el Leganés, que es jugarà a la una, els altres es disputaran a la nit. Les condicions climatològiques amb moltíssima calor fan que els entrenaments siguin més complicats, però la competitivitat no s'atura i s'ha d'estar a punt. Possiblement, veurem més minuts els nous fitxatges, que tan bona sensació han deixat en la pretemporada. Paco Alcácer és l'únic jugador que no hem vist, ja que ha estat l'últim a arribar. La seva incorporació ha representat la marxa de Munir al València. Li desitgem molta sort a ell, així com a Samper, que ha debutat amb el Granada.

Quan es juga dissabte o diumenge, dimecres i cal tornar-hi el cap de setmana següent, hi ha un risc de lesió si no es gestionen bé els minuts dels jugadors. La planificació és necessària i la fortuna, també, perquè hi ha topades, cops, pilotes dividides que si no estàs fresc tant físicament com d'idees, et poden provocar lesions. Per això es fan les rotacions i les substitucions adequades en els partits. Tenim molt casos de lesions musculars causades perquè els jugadors s'han precipitat i han tornat a recaure. Sortosament, el Barça té un cos mèdic d'alt nivell, així com uns fisioterapeutes i recuperadors excel·lents, que faciliten la recuperació dels jugadors. En aquestes jornades veurem les aportacions d'aquest fons d'armari que tan bones sensacions han deixat. Llevat d'André Gomes, que ha tingut pocs minuts i ha de demostrar la inqüestionable vàlua que va demostrar a València, Digne és atrevit, tècnicament bo i puja amb criteri la banda. Umtiti aporta una serenor impròpia a la seva edat (22). Denis Suárez és qualitat pura i dóna un toc d'elegància a un mig camp ja de per si talentós amb la màgia d'Iniesta, que esperem que torni aviat,i el creixement de Rakitic convertit en indiscutible titular. La lesió de Messi al pubis esperem que no vagi a més perquè està en un moment esplèndid. Confiem en la il·lusió d'aquests nous fitxatges i la seva qualitat per continuar guanyant i jugant bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)