Opinió

Greuges

També aflora el menyspreu de l'organisme per tot el que no sigui Madrid, Barça i quatre més

L'ocurrència de programar partits en divendres pot afectar negativament l'Espanyol en la propera jornada, ja que l'equip ha d'anar a jugar al camp de Las Palmas. Viatjarà dijous al matí, quan algun jugador, com Caicedo, encara no haurà tornat de la seva selecció. A banda de l'equatorià, aquesta circumstància també afectarà Demichelis i Hernán Pérez, que tenen previst aterrar el mateix dia de viatge unes hores abans que s'enlairi l'expedició blanc-i-blava.

D'acord que altres clubs han de suportar uns èxodes molt més nombrosos pels compromisos internacionals, però no juguen en divendres. Per tant, comparteixo plenament la demanda de Víctor Sánchez, de demanar a la LFP que aquelles setmanes en què hi hagi partits de seleccions no es jugui en divendres. En aquest punt, a banda de la incompetència de la LFP, també aflora el menyspreu de l'organisme per tot el que no sigui Madrid, Barça i quatre més.

I aquesta setmana hem sentit el director esportiu de l'Espanyol repassant l'actualitat i deixant algunes perles inquietants. Ángel Gómez diu que no volien arriscar amb els fitxatges, i que si bé li agrada molt el tipus de futbolista jove, es buscaven jugadors que donessin un rendiment immediat, i que la plantilla és impressionant. A veure, arriscar no és apostar per jugadors amb projecció, aquesta és una obligació d'un director esportiu, i no un risc. Arriscar, més ben dit, és portar Reyes, Jurado i Demichelis, que és poc probable que rendeixin al nivell d'exigència d'aquesta lliga. Rendiment immediat, sembla que tampoc. L'equip ha sumat 6 punts de 21 i és quart per la cua. A mi no m'impressiona l'equip, de fet, no hem transmet res.

Ara la direcció esportiva, completament subjugada a l'entrenador, reconeix que haurà de reforçar fins a tres posicions en el mercat d'hivern després d'haver fitxat onze jugadors a l'estiu. Cal més autocrítica i restablir l'ordre dels rols en la parcel·la esportiva, si no, la temporada pot acabar com el rosari de l'aurora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)