Opinió

Aturada i tornada del Barça

Ara es valora molt més la important victòria que es va aconseguir a Sevilla

L'aturada a primera pels partits de seleccions ha permès recuperar Piqué i potser Jordi Alba o Mathieu, peces claus de l'equip. Andrés Iniesta té com a fita el 3 de desembre, dia del matx al Camp Nou contra el Madrid. Ara es valora més la important victòria a Sevilla, on ningú havia puntuat. Si no s'hi hagués guanyat, estaríem a cinc punts, que ara són dos. Els partits de classificació per al mundial de Rússia esperem que no causin més baixes. L'Argentina no va poder puntuar a Belo Horizonte contra el Brasil de Neymar, que va fer un gol. La contundència del 3-0 complica, i molt, a l'equip de Messi i Mascherano la possibilitat de disputar el mundial. S'hi classifiquen els quatre primers i el cinquè es jugarà una plaça en la repesca. L'estat anímic de Leo és fonamental per a ells i per al Barça. La manera de jugar de Messi és senzillament espectacular al Barça, on enlluerna tothom i és sense dubte el millor jugador del món. Queda clar que amb el Barça està rodejat de grans jugadors, però el seu pes a l'Argentina el pot carregar més del compte. Tant de bo mantingui aquest gran moment de forma. Bona notícia també és el gran partit de Denis Suárez al lloc d'Iniesta. Luis Enrique va premiar la seva constància donant-li la responsabilitat de la creativitat al mig camp, tasca que va fer molt bé, en un camp que coneixia, ja que hi va jugar un any. Dissabte vindrà el Màlaga, amb què està brillant i marcant gols l'exblaugrana Sandro, que n'ha fet cinc. Ja no val a badar, dimecres hi ha Champions a Glasgow contra el Celtic. L'equip ha de demostrar que l'inici irregular en la lliga ja és història i per això necessita tothom.

Els Veterans del Barça ja no podrem compartir més estones amb el jove porter Esteve Moner (44), que ens va deixar fa uns dies. Va sortir del seu poble Òrrius per jugar al juvenil del Barça i després en equips com la Gramenet, el Figueres, el Mataró, el Cadis i el Vilassar, entre d'altres. Encara tenim la imatge del seu somriure, càlid, afectuós, encisador. L'últim partit el va fer a Oman, on va guanyar el Madrid. Sempre estaràs amb nosaltres, Esteve. DEP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)