Opinió

L'onze titular de Trump

Ja sabeu que Trump no necessita les mateixes condicions que els rivals per guanyar

Si Donald Trump fos entrenador faria una alineació amb una porteria custodiada per la impulsivitat nècia de Buyo i alhora fortificada per una defensa liderada per Alexis Lalas (més val demòcrata per conèixer que republicà conegut) i completada amb tres estrangers encarregats de la feina bruta: Pablo Alfaro, per la facilitat de colpejar extrems mexicans sense deixar marca; Rio Ferdinand, perquè seria utilitzat per recordar que Luther King va estar bé però no tant, i en darrer lloc el búlgar Ivanov, el doble agent provinent del comunisme que jugaria amb una bola de ferro al peu fins que morregés The Star-Spangled Banner. Avançant línies, al mig del camp gaudiríem de Gatusso, el parent bastard del Little Italy especialitzat a polir els carrers d'immundícia humana; de Roy Keane, l'irlandès amb la consciència distorsionada capaç d'escorxar lligaments en cadena; de Thomas Gravesen, el cosí emprenyat del Bane de Dark Knight Rises, i el quart en discòrdia, que hauria de ser el Porthos de la medul·lar, el que tutela el magnat a l'hora d'amanyagar excessos darrere cortinatges de boletes. Paul Gascoigne seria l'ingovernable que connectaria la contundència dels companys amb el pistoler nascut from California to the New York Island: Landon Donovan, que a pesar de pertànyer als estats demòcrates de l'est és el màxim golejador d'aquest país que Trump vol tornar als anys de prosperity, on les orgies eren monetàries i la felicitat es comprava al comptat.

Finalment us he de dir que heu comptat bé a pesar d'estar llegint l'article amb l'esguard somnolent: l'alienació és de deu jugadors, però ja sabeu que Trump no necessita les mateixes condicions que els rivals per guanyar, més que res perquè sap que l'onzè votant creix a les vísceres oprimides dels deu que sortiran a morir per cadascuna de les seves causes violades. No venç el millor, sinó el que coneix les passions més baixes del proïsme perquè les identifica amb si mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció