Opinió

Trist final

Ramon Robert és qui sap ben bé què ha passat i qui no ha aclarit els perquès

La destitució fulminant del fins ara director esportiu de l'Espanyol, Ángel Gómez, si bé no sorprèn, sí que inquieta. El club no ha aclarit els motius de la decisió, ni ell ha donat cap explicació.

Ángel Gómez no era un home fort a l'àrea esportiva. Disposava d'un càrrec que excedia de molt les seves atribucions reals. Ja a l'estiu, quan se'l va confirmar en el càrrec, va quedar clar que qui decidia els fitxatges era el tècnic, Quique Sánchez Flores. Aquesta situació el va debilitar, i ara, quan l'equip ha encadenat dues victòries consecutives en la lliga, s'ha pres la decisió de comunicar que ja no és el responsable de l'àrea i s'ha anunciat que Jordi Lardín n'és el substitut.

No dubto de la capacitat de Lardín, que ha fet una bona feina en el futbol de base, però sí dubto que el deixin exercir la responsabilitat de ser el director esportiu. Vull creure que sap on es fica i que entén que el seu rol serà més aviat de secretari tècnic.

Lardín és el tercer director esportiu de l'Espanyol en poc més d'un any. Perarnau va marxar, no va voler seguir. Gómez, ajudant de Perarnau, va esperar vuit mesos perquè el ratifiquessin en el càrrec i només n'han trigat cinc a tallar-li el cap. L'únic fil conductor en els tres casos, l'home que esta al darrere dels canvis successius a l'àrea és el conseller delegat, Ramon Robert. Ell és qui sap ben bé què ha passat. I ell és qui no ha aclarit els perquès.

I un cop més, com cada temporada, el clàssic entre el Barça i el Madrid eclipsa, pel que fa a visibilitat, l'enfrontament entre l'Atlético de Madrid i l'Espanyol. Un partit també molt atractiu que pot afectar la classificació del mateix Barça. Si els de Luis Enrique ensopeguen i els colchoneros guanyen, quedaran empatats a punts.

El partit arriba en un moment molt bo per als de Quique Sánchez Flores. Ara que la defensa està consolidada, voldran esvair dubtes i reivindicar-se. Una victòria blanc-i-blava al Calderón catapultaria l'Espanyol cap a les places que nobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)