Opinió

Creure en la remuntada

Leo Messi no necessita que li donin cap premi. La gent sap que és el millor

El Barça va millorar el joc a Vila-real (1-1), on potser mereixia més perquè hi va haver tres penals no xiulats, dos a favor dels blaugrana. A San Mamés va perdre (2-1), també amb un clar penal no xiulat i un jugador no-expulsat, però no va ser capaç en la recta final, quan ells eren nou, de capgirar el resultat. Avui, amb el suport de la seva afició té l'oportunitat de fer-ho.

El trident no està del tot fi. A Neymar, a qui no se li pot discutir la classe mundial que té, ja li toca marcar, després d'una prolongada sequera. Luis Suárez, terriblement competitiu, viu del gol i l'equip espera fruits de la seva capacitat golejadora. L'equip ha de retrobar l'equilibri a les tres línies. La incorporació d'Iniesta ha estat fonamental perquè contínuament fa sortir els seus companys quan tenen problemes. El seu talent i la seva visió de joc són enormes, i el trident viu molt d'ell. Hi ha una posició al mig camp que no té amo, on alternen jugadors. La línia defensiva pateix quan l'equip es trenca i només dos jugadors, els centrals, s'encarreguen de trencar els contraatacs rivals. Ter Steguen és molt bo amb els peus, normalment no falla, però no és decisiu i l'equip, pel seu estil, ho necessita. Umtiti el millor fitxatge dels nous alterna la titularitat amb Mascherano, sempre complidor. Gerard Piqué està fent una gran temporada i és el líder de la defensa. Els laterals ataquen millor que defensen i de vegades deixen massa espais que els rivals aprofiten. Sorprèn que en una lliga tan poderosa com aquesta, no es faci servir la tecnologia, que en determinats casos ajudaria molt. Sempre hi haurà l'àrbitre per decidir la intencionalitat o no de les accions, però al Barça i a altres equips els han perjudicat.

He deixat per al final Leo Messi. No necessita que li donin cap premi. La gent del futbol sap que ell és el millor jugador del món. Les seves dues faltes directes, especialment l'última, són per emmarcar-les. Ell ha de dirigir la nau per redreçar un camí que porti títols i aquesta nit és vital. Força Barça!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)