Opinió

Som-hi, que fem tard!

Si Sergio tornés ara, seria la millor notícia de cara a la segona volta de la temporada

El possible retorn de Sergio García a l'Espanyol seria una excel·lent notícia en tots els àmbits, esportiu i social. El davanter del Bon Pastor està en forma, ho demostren els seus números a Qatar i les informacions que arriben des de l'Al-Rayyan, equip amb el qual va guanyar la lliga la passada temporada.

La probable sortida de Felipe Caicedo de l'Espanyol obriria de nou les portes a Sergio, que crec que hauria d'haver tornat ja a l'estiu, però incomprensiblement el club va retenir Caicedo i alhora va apostar per Álvaro Vázquez. Amb Gerard Moreno com a únic golejador pur en forma, i sense un mitjapunta amb qualitat i gol, l'aposta per Sergio García seria immillorable.

El davanter no tindria problemes d'adaptació a l'equip ni a la lliga. Amb la samarreta de l'Espanyol ha marcat 41 gols i va acabar convertint-se en un assistent de luxe i un generador de futbol fora de sèrie.

En el vessant social Sergio és un ídol per a l'espanyolisme. Va mostrar un compromís total amb l'escut i ha estat un dels jugadors més estimats dels darrers anys.

Ara l'Espanyol el vol però queden pocs dies perquè es tanqui el mercat d'hivern, i condicionar el retorn de Sergio a la sortida de Caicedo, que de retruc espera l'adeu de Pato del Vila-real, fa pensar que és difícil que es pugui tancar l'operació. Si Caicedo ha deixat de ser una aposta del club i Sergio s'ha convertit en un desig, vincular l'arribada d'un a la sortida de l'altre debilita l'operació.

Sergio acaba contracte amb l'Al-Rayyan a final d'aquesta temporada, però el club qatarià el pressiona per renovar. Ell ha manifestat sense embuts que seria feliç tornant al club on més realitzat s'ha sentit i amb l'afició que ha connectat amb més feeling.

Si Sergio tornés ara, seria la millor notícia de cara a la segona volta de la temporada i l'Espanyol podria fer aquell salt de qualitat que necessita per acabar la temporada amb premi al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)