Opinió

Nit per somiar

Tothom sap que el gran avantatge dels francesos (4-0) és un mur quasi infranquejable

Després de vèncer el Celta de Vigo (5-0) ha pujat la confiança per disputar el dificilíssim partit d'avui contra el PSG. Aquesta nit s'espera un Camp Nou ple a vessar. Tothom sap que el gran avantatge dels francesos (4-0) és un mur quasi infranquejable. Nogensmenys, les quatre victòries consecutives en la lliga, i especialment el bon joc de l'esmentat partit contra els de Vigo, obre la porta de l'esperança. Ningú sap quina és la tecla que cal endevinar per aconseguir-ho. Evitar que ells marquin sembla que és clarament el primer objectiu. Per fer gols, el trident convida a l'optimisme, especialment veient l'alt estat de forma en què es troba Neymar, el gol que té Luis Suárez i la imaginació del millor jugador del món, Leo Messi. Unai Emery, el tècnic de l'equip francès, no es refia i sap les dificultats que l'esperen. Conscient del canvi de sistema que ha fet el Barça, que ha tornat amb èxit a l'1-3-4-3 en atac i l'1-4-4-2 en defensa, buscarà la manera de contrarestar-ho. Sense dubte, el PSG francès és perillós si disposa d'espais, per la velocitat de Cavani (25gols) i l'habilitat de Draxler i el brasiler Lucas Moura. Amuntegar homes al mig camp pot assegurar-hi control i evitar que les línies es trenquin, i sembla l'opció que faran els dos equips. Mantenir màxima atenció i concentració a pilota aturada. L'estratègia és fonamental en aquest partit. Evitar faltes laterals especialment quan el rival està d'esquena és bàsic. Recordem els gols que hem encaixat per faltes així. Òbviament, faltes més centrades per l'existència d'especialistes. L'experiència de Piqué, Busquets, Iniesta, Messi, Mascherano, si juga, pot ajudar molt que no es trenquin les línies i així fer millor la pressió per recuperar pilotes.

Ells són superiors en el pla físic i les segones jugades gairebé sempre eren per a ells. Cal veure com els afecta el majestuós escenari del Camp Nou i l'exquisidesa del trident atacant amb un Messi estel·lar. El Barça jugarà amb el seu estil i amb la fe de la remuntada. Força Barça!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)