Opinió

El pèndol

El PSG té molts contraris a França, el veuen com el Madrid d'allà, no agrada que estigui a les mans d'un milionari del petroli ni la seva prepotència

Va coincidir que l'endemà de l'eliminatòria contra el PSG estava a l'Estat francès, a la Catalunya Nord, a Argelers en concret després del 4-0 i a Ais de Provença després del 6-1. De conclusions, se'n podem treure moltes, des que hi ha un munt de seguidors del Barça a la Catalunya Nord, també però menys lògicament a la Provença, fins a l'admiració general que desperta el Barça –els catalans, en diuen a tot arreu–, excepte a la caverna, és clar, si no és per insultar.

També que el PSG té molts i molts contraris a França, el veuen com el Madrid d'allà, no agrada que estigui a les mans d'un milionari del petroli, tampoc la seva prepotència, amb què distorsiona el to general del futbol francès de clubs. Més baix i sense grans cracs, ningú dels seus seguidors entén com van deixar marxar Ibrahimovic o encara que Thiago Silva, el seu referent en defensa, jugués sempre tan a prop del seu porter contra el Barça.

Del tot al res, de l'èxtasi a la decepció. Aquesta és la governança de Luis Enrique enguany. No ha gestionat bé les figures, els equips en les seves rotacions ni tampoc l'equip titular o suplent. No ha sabut fitxar titulars malgrat els molts diners gastats. Ens ha dut a dalt de tot un dia i un altre a nivell de terra i així no es pot continuar al cim del futbol mundial. És un decisió que l'honora dir que se'n va. Per encertada i, respecte al club, necessària.

Podem perdre contra el Dépor, però no ser tan fràgils en els córners... Això és responsabilitat de l'entrenador. Una feina excel·lent d'etapa breu.

Per cert, a Ais de Provença no entenien la raó de l'aliança del PSOE amb el PP i C's avalant el segrest de nazis i franquistes en no condemnar el judici al president Companys. Jo tampoc ho entenc, és immoral i miserable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)