Opinió

Aarón i Tamudo

O ha de fer les maletes i marxar, com tants altres talents

Aquesta setmana, el present i futur de l'Espanyol ha caminat en paral·lel amb el passat més brillant de l'entitat. Mentre el nom del jove Aarón Martín s'associa a grans clubs del continent, Raúl Tamudo ha recordat els vint anys del seu debut a primera. La història és ben coneguda: Paco Flores se la juga al camp de l'Hèrcules, arrisca apostant pel jove davanter de Sant Coloma i aquest marca el gol de la victòria. Tamudo tenia 19 anys aleshores, els mateixos que té ara Aarón.

Tamudo va poder fer la seva carrera en l'Espanyol, veurem si el defensa de Montmeló també pot convertir-se en un referent en el primer equip o ha de fer les maletes i marxar, com tants altres talents que han acabat emigrant. De fet, si es concreta l'interès del Real Madrid o el Manchester City per fitxar-lo, serà difícil retenir-lo. Si bé té una clàusula creixent de 30 milions d'euros, la pressió a tots els nivells que exerceix un club multimilionari acostuma a guanyar la partida.

Tamudo, ara al cos tècnic del primer equip, és un dels interlocutors amb més autoritat per aconsellar a Aarón el que ha de fer amb el seu futur.

Un altre dels noms de la setmana és el de Quique Sánchez Flores, que hauria comunicat al club que seguirà la temporada vinent. El tècnic va signar per tres anys, però amb unes clàusules d'escapament que ja ha confirmat que enguany no executarà. Crec que el moment de fer-ho és el correcte, per evitar que temptacions de darrera hora destarotin el projecte de cara al següent curs. Ara, amb Jordi Lardín, ja pot anar definint la plantilla per a la propera temporada.

I el darrer nom transcendent de la setmana blan-i-blava és el de Chen Yansheng. El president del club té previst tornar a Barcelona aquest mes d'abril per acabar de liquidar el deute amb Hisenda. Uns 30 milions d'euros. Una quantitat que deixarà l'Espanyol pràcticament net de deutes, però que probablement impedirà fer una aposta esportiva més forta per la propera temporada. Una pena, però ja se sap, el passat sempre acaba condicionant el present.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)