Opinió

Valorant el llegat

És evident que Ramón Robert ha visualitzat què calia impulsar per acostar la gent al nou equip directiu

L'Espanyol ha fet un pas més cap a la recuperació de la memòria amb la trobada d'entrenadors i la posada en marxa de la galeria fotogràfica dels tècnics que en els 116 anys d'història han entrenat el primer equip. No hi eren tots, però sí l'uruguaià José Emilio Santamaría, que és l'entrenador amb més partits a la banqueta blanc-i-blava. També hi van ser presents Camacho, Clemente, Paco Flores, Galca, Jaume Sabaté, Juanjo Díaz i l'actual entrenador, Quique Sánchez Flores.

En aquest sentit, la directiva ha entès que calia recuperar la memòria per no aïllar el passat del present en la gestió del club. L'arribada de Chen Yansheng i la seva directiva va obrir una escletxa entre els mandataris i la gent periquita de tota la vida que a poc a poc s'ha anat cosint. També ara per Sant Jordi es publica un llibre de relats sobre l'Espanyol escrit per un grup de periodistes. És evident que Ramón Robert, el conseller delegat del club, ha visualitzat què calia impulsar per acostar la gent al nou equip directiu.

Això ha passat pocs dies abans que Chen aterrés a Barcelona. De fet, ahir el mandatari xinès va tornar a la ciutat per veure els partits contra l'Atlético i el Barça de la propera setmana i alhora permetre avançar en la planificació de cara a la propera temporada. Benvingut, Mr. Chen!

Avui toca Atlético de Madrid. L'Espanyol rep l'equip del Cholo Simeone amb la clara intenció de guanyar, pressionar els de dalt i mirar de colar-se a la setena posició. Els madrilenys fa vuit jornades que no perden i no poden badar si volen conservar la tercera plaça, amenaçada pel Sevilla.

Ara bé, els matalassers acaben de classificar-se per a semifinals de la Champions i de saber que hauran de jugar contra el Real Madrid les semifinals. Entre el desgast físic i l'emocional, potser l'Espanyol pot agafar-los a contrapeu, i qui sap si la setmana periquita serà fantàstica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)