Opinió

DIES IRAE

Opinions per a tots els gustos... o no

Ezpeleta i el Barça

DIUMENGE 30.

Carmelo Ezpeleta, director del mundial de motociclisme, es queda a gust en una entrevista a XLSemanal com a culer que és. Que digui que no està content amb Luis Enrique perquè “no fa falta anar per la vida muntant aquests esbroncs” o que afirmi que ja no és partidari de Guardiola perquè no li va agradar “la seva actuació quan se'n va anar, per com ho va fer, perquè començava a creure's que era algú, i després a fora no ha fet res”, doncs és la seva opinió. Només recordar-li que el 2010, en una entrevista a El Periódico, va dir, entre altres elogis: “Des que Guardiola es va fer càrrec de l'equip, ser culer és un orgull, ja que tots ens sentim molt ben representats per ell, ens sentim orgullosos que algú tan natural ens representi.”

Però dir en to desqualificador que al Barça es fa política, doncs això sí que no: “El Barça l'està dirigint uns sector, i no em refereixo a la directiva (!?), amb els quals no estic d'acord. No crec que el Barça hagi de fer el que està fent: política.” Només recordar-li una altra cosa. Des que Àlex Crivillé va guanyar la cursa de 500 cc al Circuit de Catalunya el 1995 i per celebrar la victòria va fer la volta d'honor amb una bandera catalana, no ha tornat a passar una cosa similar perquè els patrocinadors i els dirigents es van mobilitzar perquè, si de cas, passegin una bandera espanyola que, quan convé, els donen els mateixos comissaris de pista. Parlem de fer política, senyor Ezpeleta?

Lauda i Alonso

DILLUNS 1.

Cansat, suposo que com jo, de tant sentir queixar-se Fernando Alonso, Niki Lauda, que és algú en la fórmula 1, afirma: “Alonso ha comès molts errors. Va deixar Ferrari massa aviat i va decidir anar a McLaren, un bon equip, però el problema de desenvolupament del motor Honda ja se sabia. [...] Va deixar molts problemes als llocs on va estar quan se'n va anar.” Res a afegir-hi. Només gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)