Opinió

Reza

Realment el xicot és un doble perfecte de Messi, i això fa que em pregunte com porta aquest tema el Messi original

Reza Parastesh és un estudiant iranià la fotografia del qual estic segur que hauran vist tots vostès. És aquest xicot que és un doble exacte de Lionel Messi. Total. Reza ja s'assembla de natural al jugador argentí del Barça, però es veu que el seu pare, que és un gran afeccionat a l'esport, l'ha modelat encara més. Aquesta barba espesa que Messi llueix els darrers mesos li ha servit per imitar-lo encara més, fins a tal punt que la confusió és absoluta entre l'un i l'altre.

A l'Iran Reza ha esdevingut una celebritat i ha fet de la seua semblança amb Messi un gran negoci. El criden constantment a les televisions, va a festes, participa en esdeveniments esportius... Sempre amb la samarreta del Barça o de la selecció argentina. És tan popular, de fet, que l'altre dia va acabar a la presó perquè la seua aparició a la ciutat d'Hamadan va desembocar en una crisi municipal, ja que milers de persones van omplir els carrers per intentant fer-se una fotografia amb ell. I les autoritats, desesperades, van acabar per culpar-lo de tot el que estava passant.

Realment, el xicot és un doble perfecte de Messi i això fa que em pregunte com porta aquest tema el Messi original. Tots sabem que avui dia un jugador com ell és una empresa global que té precisament en els drets d'imatge una de les fonts més sucoses i importants de negoci. Protegir la imatge de Messi és, segur, tasca d'un grup de persones al seu voltant. Però en aquest cas què fas? Si el tal Reza és un doble perfecte, com ho fas per impedir que vaja a actes, a xous de televisions o que signe autògrafs només perquè és la rèplica perfecta del Messi original?

No tinc ni idea de si l'empresa Messi ha fet alguna cosa sobre aquest tema o si s'ha posat en contacte amb Reza, però estic segur que un bon advocat gaudiria en el cas d'haver de fer un plet per una cosa tan insòlita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)