Opinió

‘Madrid connection'

No hem de deixar de denunciar la impunitat de Ramos i Cristiano

Hi ha una relació absoluta entre qui mana a la llotja del Bernabéu, la Federació Espanyola i el Col·legi d'Àrbitres. Tots barrejats fan un aquelarre que recorda la corrupció del PP que no s'atura, però que tampoc paga, ni pena. Ni en pèrdua de vots, ni tornant els diners.

Una Madrid connection que permet les més estranyes martingales a l'equip de Florentino, home de terratrèmols i altres negocis sensibles, molt ric, més ric encara gràcies al PP i el PSOE. Un home que, no se sap com, tot ho aconsegueix. Hi ha qui diu que té peixada la premsa esportiva madrilenya; altres, que a la premsa de la caverna ell hi té una llarga ombra que intimida els periodistes. Els de més enllà afirmen que tot val per aturar el Barça, l'equip català que dona suport al referèndum. L'equip català republicà que veié com el seu president era assassinat, mentre el president que faria gran el Madrid era un feixista posat a dit pel general Franco amb carta blanca per a tota mena de trampes i corrupcions.

El futbol, però, segueix i seguirà. Ahir n'era un bon exemple. Amb passió, encerts i errades. Però mai hem de deixar de destacar, per damunt dels resultats, que s'ha de jugar honestament. No pot ser que molts pensin, com Zidane, que la gent que no vol que el Madrid guanyi és perquè creu que si falla alguna via ja apareixerà per ajudar-lo, sigui com sigui. Això és, algun tribunal –d'això a Madrid hi entenen molt– esportiu o arbitral que ja afinarà, com deia el ministre “ innocent” Fernández Díaz, la cosa. Mentre la gent del Delta, com tota la resta, cornuts i pagant el beure.

El futbol és un esport, un espectacle d'il·lusions, però no per això hem de deixar de denunciar la permissivitat impune i il·legal de Sergio Ramos i Cristiano, fins i tot en temes fiscals, com denuncia l'Europa honesta. Madrid connection farà de tot, el que sigui, per via civil o criminal, sempre que hi hagi interès patriòtic espanyol a defensar o obtenir. La llista és llarguíssima, començant per la lliga, la selecció estatal i acabant amb el que és més important que res, la nostra riquesa, drets i nació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)