Opinió

No, no ha estat una bona temporada

Doncs ja s’ha acabat la temporada i el resultat ha estat el que, per desgràcia, es veia venir des de fa molt temps. Una copa del Rei, que fa uns anys era un bon resultat però que ara ja no ho és. Ho dic perquè al nostre president li semblava una bona temporada un cop aconseguit aquest títol. Doncs no, no ha estat una bona temporada i ja fa temps que anem en la direcció errònia.

Hem patit el mal humor de l’entrenador, ens estan menyspreant constantment en la FIFA i la UEFA, els nous fitxatges no han donat bon resultat, no hem fitxat jugadors que teníem a l’abast i que feien bona pinta, estem en un interminable procés judicial amb diversos fronts oberts, ara tenim l’expresident Rosell a la presó per suposat frau, els equips ja saben com juga aquest Barça i l’equip tècnic no ha encertat la tecla adequada, la temporada ha estat plena d’alts i baixos de joc i resultats, hem deixat escapar jugadors que en un any en altres equips ja valen molts diners, fem el ridícul amb accions de responsabilitat, aconseguim que el nostre club, com a entitat, sigui declarat culpable per un acord impresentable amb la fiscalia... I pel que fa a les seccions, només fa falta veure la de bàsquet. I, per si no fos suficient, el Madrid ha guanyat la lliga i la Champions amb un mig del camp que te més ADN Barça que no blanc. Ens han passat la mà per la cara i encara ens preguntem com ha pogut passar?

Com és possible que tenint el millor jugador del món només haguem guanyat una Champions en els últims quatre anys i el Madrid, tres? I no, no accepto les excuses de pati de col·legi que van contra nosaltres i que els col·legiats estan comprats. No tornem a ser el Barça ploraner dels anys vuitanta, si us plau. Si fem les coses bé, poc importa el que facin els altres. La resposta a la pregunta és fàcil: no hem fet les coses bé!

El Barça no només ha de canviar l’entrenador i fitxar jugadors titulars, també i sobretot necessita canvia el model de gestió. Però per fer un canvi primer s’ha de fer una anàlisi de la situació, veure on s’ha fallat i aprendre dels errors. Per a això, però, es necessita tenir capacitat d’autocrítica i posar el club al davant dels interessos personals. Com us podeu imaginar, penso que l’actual directiva no té aquestes capacitats. Essencialment, el que no té és la dignitat suficient per reconèixer que ha estat un any molt dolent per al Barça i per al barcelonisme i que tot plegat és responsabilitat seva.

En aquests moments, fins i tot tenint el millor jugador del món, el Barça ja no és aquell club envejat a tot arreu i respectat per tothom. Per desgràcia, la situació és aquesta. Jo responsabilitzo de tot plegat els actuals gestors del nostre estimat club, suposo que ho entendran, ja que ser directiu del Barça, a més de ser un orgull, és una gran responsabilitat. Responsabilitat que val per als moments bons i per als dolents. Tot això em porta a demanar al president que pensi en les seves responsabilitats i si troba adequat continuar sent el màxim responsable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)