Opinió

Nova temporada

Si vols guanyar títols has de tenir molt bons jugadors, perquè l’exigència és màxima

Que aviat que comença la temporada 2017/18! La raó rau en el campionat mundial de futbol que es jugarà a Rússia el 2018. Així la lliga s’iniciarà a mitjan d’agost, mes en què el Barça jugarà la final de la supercopa, l’anada aquí i la tornada a Madrid. Avui es farà la presentació del Barça d’Ernesto Valverde i la tornada de Deulofeu. Els desitjats fitxatges de Verrati, Bellerín, Dembalé i Dani Ceballos, entre d’altres, no hi seran però encara hi ha temps per fitxar. El que és clar és que les incorporacions que arribin han de ser encertades. No cal recordar el que va passar el curs passat. Si vols guanyar títols has de tenir molt bons jugadors, perquè l’exigència és màxima. La renovació de Messi ha estat la millor notícia d’aquests dies. Ell és el pal de paller que ha de dirigir al camp un Barça que tindrà una difícil temporada al davant si vol desbancar el màxim rival. L’aficionat està en espera d’incorporacions il·lusionants, especialment després de veure el que ha fitxat el seu gran adversari.

Comença l’etapa post-Luis Enrique i els joves del B volen demostrar a Valverde la seva capacitat. L’extècnic del Athletic creu en el planter i arriba d’un equip en què això és signe d’identitat. Té un caràcter dialogant, experiència i els equips que ha dirigit han fet un bon futbol. Discret, humil i intel·ligent, se li ha de donar el màxim suport en aquesta primera temporada. Ara li toca perfilar una plantilla amb l’ajut dels tècnics de la casa. Els joves tindran la seva oportunitat. Sortosament, el fet que el Barça B hagi pujat a segona divisió A pot facilitar el salt al primer equip. L’estabilitat institucional és fonamental en la consecució dels objectius. Recuperar aquella fam guanyadora per assolir títols i tenir una bona plantilla en què els veterans ajudin els joves indiscutiblement sumarà. També caldrà motivació, il·lusió i perseverança. Esperem que aquests dos o tres fitxatges que vinguin de nou puguin millorar la discreta temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)