Opinió

Vacances

Volen estalviar-se les persecucions dels periodistes o paparazzis durant les vacances, i ells mateixos ja ens narren on son, amb qui son i que fan

Molts esportistes, dels coneguts i dels reconeguts, volen estalviar-se les persecucions i seguiments dels periodistes o dels paparazzis de torn durant les vacances, merescudes vacances, i ells mateixos ja ens narren on son, amb qui son i que fan a través de les xarxes socials. No volen ni els agrada tenir els fotògrafs i els periodistes al clatell. Ho han aprés dels famosos i populars que es deixen perseguir com qui no vol la cosa. Ho han fet amb tots els detalls que han volgut i com han volgut. Han agafat avions privats, sense maldecaps per les cues inacabables als aeroports i buscant la discreció i guanyen temps lluny de les mirades dels curiosos desvetllada després a les xarxes; vaixells d’un luxe inabastable per a la majoria dels mortals amb tripulació inclosa, amb cuiners; mariners i el que calgui; mansions luxoses que tenen a l’abast per un bon grapat d’euros... Els esportistes han triat destins propers com Eivissa, o Formentera, o els Estats Units o el Carib però amb un punt elevat de distinció i ostentació. Lliçons de geografia per anar pel mon i alguna escapada nocturna amb amics que documenten ells mateixos a l’instagram amb foto inclosa o amb un senzill selfie. Adeu exclusiva. Poques sortides culturals en la varietat de missatges que es publiquen aquests dies a les xarxes. La formalitat varia si a les fotografies apareixen sols, amb la parella respectiva, la família o amb un grup d’amics. El que publiquen no es gens diferent del que fan o expliquen a les xarxes socials joves de la seva mateixa edat. Es qüestió de lluir. Lluir musculatura. Lluir cossos, alguns ben bronzejats i lluir modelets que poden crear tendència orientats per firmes comercials que retribueixen la seva generositat. Algun, com el cas del blaugrana Piqué, ha aprofitat el temps i durant les seves vacances ha voltat pel mon per plaer, per compromisos socials i per qüestions professionals dels seus negocis. Piqué ha fet molts quilometres documentats a l’instagram o al twitter per a coneixement de la majoria.

Alguns esportistes s’han amagat i no s’han volgut fer veure. Han esta discrets o poc habituals a les xarxes socials i ni sabem que han fet ni on han estat. Ni amb qui. No han dit res. Silenci a les xarxes. Cadascú explica les seves vacances com vol. La majoria d’esportistes i de futbolistes ja han tornat als entrenaments. A la rutina diària però probablement no desapareixeran de les xarxes socials.. Són el seu mitjà de comunicació habitual al marge dels convencionals on manifesten allò que volen, quant volen i com volen. Venen el que volen. Estiguin o no de vacances.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)