Opinió

Inauguració a meitat del mundial

Els Roller Games encadenen sis dies d’intensa competició i ja hi ha campions

Després d’una setmana de competició i de conèixer els primers finalistes i campions d’alguns esports i categories, els Roller Games 2017 que es disputen a la localitat xinesa de Nanjing s’inauguraran demà. El mundial dels esports de patins de la federació internacional (FIRS) es va iniciar el diumenge 27 d’agost, però fins demà, dissabte 2 de setembre, no es farà la cerimònia inaugural oficial. En aquesta setmana, dos esports han estat disputant els mundials de les seves categories, l’hoquei sobre patins, en la categoria femenina i sub-20 masculina, i l’hoquei en línia, en júnior masculina i femenina. Ahir també van començar les proves de patinatge artístic en la modalitat de línia i en les figures obligatòries del patí tradicional. Sembla una desconsideració per als nois i les noies que han estat a la pista lluitant per les victòries i les medalles que es faci la cerimònia d’inauguració gairebé a la meitat del mundial, i quan ells ja han acabat o estan a punt de finalitzar la seva competició. Es pot entendre, com es fa en mundials d’altres esports o en els Jocs Olímpics, que quan es fa la inauguració ja s’hagin disputat alguns partits, o fins i tot s’ hagin repartit les primeres medalles si la prova s’ha fet aquell matí. Però que dos esports i diverses categories hagin disputat gairebé tota la competició és una mica massa.

La federació internacional va organitzar aquests mundials de tots els esports de patins de manera conjunta per donar-los a conèixer al món i no se si s’està aconseguint. La FIRS no ha retransmès els esports que ja estan en competició en streaming de manera oficial, i només avui, just abans de la gran cerimònia d’inauguració començarà a fer retransmissions. Fins ara s’han vist pocs partits en streaming, i s’han retransmès amb més voluntat que mitjans tècnics. Els Roller Games es van iniciar fa sis dies, però no se si fins ara han estat com una mena de rodatge per posar-ho tot a punt amb les proves de júniors, sub-20 i femení, i ara es quan consideren que s’inicia de veritat el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)