Opinió

La nova fornada

Després de passar molts filtres, tenen ara el darrer, el més important, el de fer el salt a l’elit

El filial blanc-i-blau està tenint un inici de temporada brillant, amb tres punts més que el segon i havent guanyat set jornades consecutives. El descens de l’equip permetrà que els jugadors que estan en la pinça entre els 17 i els 22 anys facin un creixement natural i es plantin en una o dues temporades en dinàmica de primer equip.

De fet, l’onze que va sortir d’inici en la darrera jornada davant el Vilassar de Mar té una mitjana de 19 anys, la més jove de la tercera divisió. El més veterà és un del capitans, Iago Índias, que en té 22. En aquest onze inicial, hi ha tres jugadors encara en edat juvenil i un d’ells, Pol Lozano, que tot just ahir va complir 18 anys, és el timó de l’equip, una màquina de pensar que ja treballa regularment amb la selecció de la seva categoria. Una de les novetats en l’equip inicial va ser el joveníssim Jordan Gutiérrez, que ja ha estat citat amb la selecció absoluta de Guinea Equatorial. Altres talents com Pibe o la muralla al mig centre que és Álex López ho tenen també tot per acabar jugant a l’elit del futbol. Puado, una de les joies de l’equip, pretès aquest estiu pel Madrid, és un altre dels artífexs d’aquest gran inici a la nova categoria. A la porteria, Álex Domínguez, de 19 anys, un recanvi de garanties mentre estigui lesionat Adri López, que tan bona pinta ens ha donat en pretemporada amb el primer equip. Per no deixar-nos ningú dels que varen jugar en la darrera jornada, el defensa Pedrosa o Bermejo, amb àmplia trajectòria en el futbol de base de l’Espanyol i autor de dos dels quatre gols davant el Vilassar, i Doncel, una de les novetats d’enguany juntament amb Salto, que arriba cedit des del Madrid Castella.

Joves, preparats, amb ambició, futbolistes que després de passar molts filtres ja en la seva carrera, tenen ara el darrer, el més important, el de fer el salt a l’elit. Aquest diumenge, nou capítol del filial periquito al camp del Cerdanyola, on buscarà seguir fent història i guanyar el vuitè partit seguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)