Opinió

El 155 i ara la lliga

Que es prepari el Barça, el Girona, el Reus i tot aquell que defensi Catalunya

Temo molt que la lliga serà via article 155. Res es pot esperar d’una gent que menteix sobre el que va passar l’1-O, crea por fent canvis exprés de seu de les empreses per damunt dels consells d’administració per dur-les fora de Catalunya i, en un pacte antidemocràtic de PPSOEC’S, anul·la la Generalitat, una de les institucions de govern més antigues del món.

No acceptaran que el Barça pugui sortir al carrer, amb projecció a tot el món, en una jornada plena de joia i d’alegria, amb estelades, senyeres i banderes blaugrana. El triomf de la inquisició espanyola del tripartit espanyolista és de malfiar. Si conculquen drets fonamentals que estan en el si més profund de la declaració dels Drets Humans, cap garantia tenim que no ens enviïn una policia militar o guàrdia civil en forma d’arbitratges o suspensions de tota mena per evitar tal conjuntura.

Em dol per la gent de bona fe i per tots aquells vençuts pel temor d’un Estat que és un animal agressiu que tot ho vol destruir. Que es prepari el Barça, el Girona, el Reus i tot aquell que defensi Catalunya en aquests moments. L’animal trampós que du en el seu ADN l’Estat espanyol, centralista acèrrim, enemic de tot el que no sigui l’espanyolisme, si no es frena intentarà fer l’impossible per evitar els nostres èxits. Recordem que els dirigents del futbol espanyol són exmilitants de partits feixistes. Gens lluny del franquista Bernabéu o del fosc provocador de terratrèmols Florentino Pérez. Personatge que cobra de l’Estat, empresari que rep diners del govern, cal no oblidar-ho. A tot això, la dita esperança blanca del PSOE té l’ànima i el cor venuda a aquesta mena de gent. Potser el veurem aviat a la llotja de l’estadi blanc del club fundat pels germans Padrós.

El 155 és un cop d’estat contra Catalunya amb l’aval, de moment, d’una Europa sorda i cega a les demandes dels sentiments democràtics dels europeus. Dels refugiats fins a l’acollida d’immigrants, de garanties democràtiques a la defensa dels catalans de poder decidir de forma democràtica el seu futur. I la lliga? La lliga serà segons pegui el mall del 155.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)