Opinió

Per la primera a Mendizorrotza

És una oportunitat immillorable per sumar tres punts més i esvair dubtes

L’Espanyol buscarà guanyar el primer partit fora de casa al camp de l’Alavés. Els bascos han perdut tot el que han jugat com a locals i són el fanalet vermell. És una oportunitat immillorable per sumar tres punts més, esvair dubtes i plantar-se a la prèvia del següent partit amb el València, amb l’autoestima alta.

Per al partit, Quique Sánchez Flores té el dubte de Leo Baptistão, que tot i entrar a la llista de convocats, arrossega unes molèsties que podrien fer-lo descansar. Potser seria el dia de donar ja la primera titularitat en la lliga a Sergio García, que ha jugat les deu darreres jornades però mai des de l’inici.

És clar que el davanter català necessita més minuts i poder jugar en una posició que no sigui escorat a banda. Fins ara, Sergio ha substituït regularment Piatti en el tram final de partit, amb la responsabilitat de defensar més que d’atacar.

De fet, que l’Espanyol només hagi marcat nou gols en onze partits i que estiguin repartits en tres jugadors, Gerard, Baptistão i Piatti, evidencia que cal que altres futbolistes aportin gol a l’equip, i un d’ells és, evidentment, Sergio García. A més de ser un jugador amb olfacte, és també un excel·lent assistent. Crec que Quique està trigant massa a fer-lo sortir d’inici.

Però si l’Espanyol evidencia poc feeling amb el gol, l’Alavés és un drama. Només quatre gols en deu partits i els teòrics davanters estrella de l’equip, Bojan i Munir, no estan aportant. Munir ha fet un gol i Bojan, cap.

La setmana, però, ens deixa novetats interessants, com el principi d’acord per millorar i allargar el contracte de Gerard Moreno. És un davanter amb gol i que treballa en tot moment. Un perfil idoni per a l’Espanyol. Ara la feina als despatxos se centra a renovar Pau López. El porter s’està reivindicant en les darreres jornades fins al punt de treure el lloc a Diego López i acaba contracte aquest proper mes de juny. Deixar-lo escapar seria una greu errada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)