Opinió

Rebel·lió davant l’adversitat

Després, hi ha un gruix d’equips que busquen les zones europees, entre els quals destaquen tres modestos que estan fent les coses de manera sensacional: el Leganés, el Getafe i el Girona

Un cop disputades quinze jornades de lliga, es comencen a veure coses molt interessants. Per començar, la competició està governada per un Barça poc vistós, però altament competitiu. El València, l’Atlético de Madrid i el Real Madrid esperen una patacada culer per atacar el lideratge del campionat. Després, hi ha un gruix d’equips que busquen les zones europees, entre els quals destaquen tres modestos que estan fent les coses de manera sensacional: el Leganés, el Getafe i el Girona. La lluita més apassionant, però, la trobem en la zona baixa. Equips que han encetat la lliga amb molts dubtes i que han vist perillar la seva continuïtat en l’elit si continuen la mateixa dinàmica negativa. Aquesta jornada passada va ser de taquicàrdia. Equips que es veien abocats a l’abisme van reaccionar amb caràcter. Una rebel·lió contra l’adversitat en tota regla. Quatre equips dels sis últims classificats van guanyar els seus partits contra pronòstic, exhibint una gran capacitat de reacció. Cristóbal Parralo, tècnic del Deportivo de la Corunya, va decidir posar tot el talent disponible al terreny de joc, i Çolak va respondre amb una gran actuació que va donar els tres punts al conjunt gallec. Míchel viu temps complicats. El seu Màlaga té carències en gairebé totes les facetes del joc, però aquesta setmana es van mostrar valents. Van decidir avançar les línies i, fruit d’aquesta empenta, van assolir una victòria vital. Un equip que estava mort fa deu dies i que s’ha aixecat de cop és l’Alavés. Van haver de canviar d’entrenador per segona vegada aquesta temporada, i Abelardo ha pres una decisió crucial: fer cabuda al talent. Pedraza, Ibai i Munir estan donant el seu millor nivell ara que l’equip ha perdut la por. Un equip històric de la lliga també està en problemes: l’Athletic Cub de Bilbao acaba de ser eliminat de la copa del Rei pel Formentera i en la competició regular no és capaç de mostrar la millor versió. El cap de setmana passat, va tornar Óscar de Marcos, per injectar benzina a l’atac blanc-i-vermell amb un resultat immillorable. Quatre equips amb dificultats que, lluny de mostrar-se porucs, han fet un pas endavant. Actitud valenta davant els mals moments. Rebel·lió davant l’adversitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)