Opinió

Retrets incoherents

Que l’entrenador de l’Espanyol digui que Pau López és lliure perquè li ho han permès, és un dard enverinat que faria bé d’estalviar-se. Analitzant la seva compareixença després de la supercopa, es nota que se li escapa, que no és un punyal preparat, sinó més aviat una relliscada. Però Quique diu el que diu perquè ho pensa. Que el tècnic no seguirà és força evident, però que comenci a marxar qüestionant la feina de l’àrea esportiva és lleig.

No és ningú per donar lliçons a uns professionals que ja han estat menystinguts els darrers dos anys en què Quique ha marcat la línia. És més, jo hi veig una falta de respecte, ja que va ser ell, en darrera instància, el que va decidir, sense cap motiu esportiu, arrabassar la titularitat al garrotxí i tornar a posar Diego López, fent una clara pressió perquè renovés. Si Quique va seguir el joc al club, ara que no s’hi posi en contra. Una altra cosa és el que ha passat, perquè, com sembla, Pau López hagi decidit no renovar i anar-se’n al Betis. Ni esportivament ni, entenc, econòmicament l’oferta bètica pot ser desmesurada comparant-la amb la de renovació de l’Espanyol. Sí que és cert que com que hi arribaria lliure hi ha una sucosa prima, però tot i així...

Bé, prefereixo destacar el paper dels joves Álex López, Pedrosa i Puado en la final de la supercopa de Catalunya contra el Barça. Joves, preparats, competitius i amb projecció. Ells, entre d’altres, són els responsables que el filial pugui, quan falten nou jornades per al final, assegurar-se jugar la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)