Opinió

Planificar i competir

Queden nou partits perquè s’acabi la temporada, i la possibilitat que l’Espanyol es classifiqui per jugar a Europa és gairebé inexistent. Un any més, res a celebrar a final de temporada. Però acabar bé i mantenir un bri de passió a la grada és fonamental per no fer un altre pas enrere en la fidelització dels aficionats. L’equip no es pot deixar anar, seria una temeritat.

A més, tot fa pensar que la següent temporada hi haurà un entrenador nou i cal reactivar el grup per avaluar-ne individualment les peces i poder planificar amb precisió. De fet, no seria una mala idea concretar ja en les properes setmanes qui serà el nou tècnic, i que aquest comencés a treballar ja conjuntament amb la direcció esportiva de cara al curs vinent. En aquest sentit, penso que és el moment adequat per fer pujar aquells jugadors del filial que el proper curs podrien fer servei ja a la primera plantilla. Cal recordar que l’Espanyol B, si puntua aquest diumenge davant l’Europa, ja serà campió de lliga quan encara li quedaran set jornades pel final. A l’equip de David Gallego hi ha uns quants jugadors molt interessants que a partir d’ara mateix haurien de deixar-se veure a la Lliga Santander. Veure com s’hi adapten, com respiren la pressió de l’elit i fer-los créixer una mica més perquè arribin al play-off d’ascens encara més endollats. No s’ha de perdre el temps, i segur que els aficionats agrairan descobrir les perles de l’Espanyol B abans de veure com els jugadors de la primera plantilla fan aquella mena de playback de final de curs sense res en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)