Opinió

Esprémer els brots verds

El tècnic de l’Espanyol va fer servir l’expressió “brots verds” per referir-se a l’ambició incipient que detecta en la plantilla. Rubi pensa i parla bé. Sap que a través de les seves manifestacions públiques pot estimular el grup i ho fa. Lluny de les declaracions fins i tot depressives que deixava anar en la darrera etapa Quique Sánchez Flores, el tècnic maresmenc aprofita cada oportunitat per estimular els jugadors i s’estalvia els possibles retrets que agradaven tant al seu antecessor.

A Rubi li ha quedat una plantilla curta i no ha fet allò tan habitual de lamentar-se i així cobrir-se les espatlles per si van mal dades. Actua com vol que jugui el seu equip, valent però no temerari, espavilat i positiu. Segur que és ben conscient que haurà de treure el màxim profit de tots els jugadors. Hi haurà minuts per a tothom però alguns arribaran al desembre amb poca benzina. Sort que els gestors esportius controlen bé el mercat d’hivern.

Les tres primeres jornades han servit per veure l’atractiva aposta del nou tècnic. Si els resultats no es torcen i es pot mantenir aquesta línia, l’equip aconseguirà atraure el públic contrarestant la penosa estratègia de fidelització i captació d’abonats que ha perpetrat el club.

A tot això, el màxim accionista ha aparegut públicament. Chen ha reconegut que pensava que la Lliga era menys disputada i que es busquen inversors. No crec que aquestes declaracions tranquil·litzin gaire la parròquia. Res nou, l’àrea esportiva segueix aguantant el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)