Opinió

Valors

Ser del Barça et fa diferent, deia en Vázquez Montalbán, sempre enyorat pels seus judicis, per la seva creació. Un escriptor total. La lectura del llibre Manuel Vázquez Montalbán. Barça, cultura i esport és la visió del pluralisme, de la diversitat, de la llibertat, de la integració, de la resistència al franquisme, de la història d’un club que recull el millor del país. D’un ens local d’una dimensió universal global única en ser com és.

Es pot ser del Barça des de qualsevol forma de pensar mentre hi hagi llibertat, igualtat, tolerància i lliure circulació d’idees. Per això el Barça diu i referma que està per la lliure i democràtica opinió dels seus socis i seguidors. Som del Barça pels valors, pel futbol, per ser un club poliesportiu, per fer-nos una vida millor, pel planter, per haver estat refugi de la catalanitat en la dictadura. Per sentiment de bondat i humanitat.

La nova directiva del Barça Marta Plana en aterrar al Camp Nou com a vocal per portar les regnes del projecte del Barça Innovation Hub –els he de confessar que em dol profundament el que escric per raons personals i d’amistat amb persones del seu entorn més proper– ha d’expressar que es compromet a respectar el sentir majoritari del Barça com a institució. Res d’això va fer la nova directiva referent l’actuació violenta de l’Estat l’1-O quan anava contra milions de catalans que anaven a votar. Fent de propagandista pel trasllat d’empreses, anant contra l’economia del país, en el seu cas a Madrid. Les coses clares. Demà, 11 de setembre, pot començar a demostrar-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)