Opinió

Pels clubs de futbol de Catalunya

El que més es necessita ara mateix és escoltar molt activament els clubs

Cada dia estic més convençut de la importància d’escoltar com a eina principal perquè la gent pugui entendre’s. Sota el meu parer, la comunicació adequada i eficaç comença per l’escolta activa. Si escoltem podem conèixer altres opinions, enriquir-nos d’altres pensaments i maneres de veure o entendre les coses. Fins i tot, les que semblen posicions molt llunyanes, si fan l’esforç d’escoltar-se activament, poden arribar a adonar-se que potser no ho són tant, de llunyanes. A més, escoltar és una cosa que depèn de nosaltres mateixos, és de la nostra elecció i per a mi és el més clar exemple d’intel·ligència que conec. Què passaria si apliquéssim l’escolta activa en el futbol català? Què passaria si escoltéssim activament els clubs de futbol de Catalunya?

Hi ha eleccions en la Federació Catalana de Futbol, sempre que les diferents propostes aconsegueixin el faraònic repte dels avals en poc menys d’una setmana. Avui s’acaba el termini per donar l’aval a les possibles candidatures. Desitjo de tot cor que totes les propostes o projectes ho aconsegueixin perquè això és el millor que els pot passar als clubs de Catalunya. He escoltat molta gent vinculada al futbol català a través de diferents clubs i he tret com a conclusió que encara queda molta feina a fer i que es necessita gent que tingui la voluntat adequada... Soc dels que pensa que si et preocupa alguna cosa s’ha de posar fil a l’agulla i implicar-s’hi per intentar d’aconseguir el millor resultat possible. I aquesta vegada parlem del present i futur dels clubs de futbol catalans de les diferents categories. He acceptat amb moltes ganes la invitació que m’ha fet el senyor Iván Carrillo per participar en aquest meravellós repte de servir els clubs de Catalunya. Hi ha tres raons que m’han fet decidir participar en aquest projecte. La primera és que el projecte que proposem fer és dels clubs i per als clubs de Catalunya. La segona és que hi participen jugadors i jugadores, entrenadors, àrbitres, presidents de clubs, etc. Gent directament afectada per les decisions que es prenguin. Tercera, és un projecte inclusiu i d’unió que té molt clar que l’esport ens uneix a través dels clubs de Catalunya.

Des del meu punt de vista, el que més es necessita ara mateix és escoltar molt activament els clubs i començar a analitzar on estem i on volem que els nostres clubs estiguin en el curt, mitjà i llarg termini. Escoltar és en els dos sentits, d’aquesta manera podrem millorar tots i aconseguir uns objectius extraordinaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)