Opinió

Hi som a temps

Jo confio en Valverde i penso que la directiva faria bé de fer el possible per ajudar l’entrenador

El més preocupant del partit contra el Girona no va ser el resultat ni l’expulsió. El més preocupant, segons el meu parer, va ser la sensació en defensa i tornar a constatar que si no fos per Messi... Ja m’enteneu. Si a això hi ajuntem que els nous fitxatges encara quasi no han jugat i quan ho han fet han estat pocs minuts, fa la sensació que Valverde no hi confia gaire de moment. Encara som a principi de temporada i tenim temps per evolucionar, però de moment tot això fa patir una mica.

No es tracta de buscar culpables o pensar que tot està malament, no vull que la gent interpreti això. Hem de confiar que les coses acabaran sortint i que l’equip aconseguirà arribar en perfectes condicions per guanyar tots els títols possibles... Especialment la tan desitjada Champions. Però em sembla molt important fer autocrítica i ser conscients que les coses de moment no van tan bé com desitjaríem. Sí, tenim problemes que estic segur que Valverde veu i farà el possible per intentar que no tornin a passar o no afectin tant. No tot pot dependre que al final la pilota pugui entrar o que Messi estigui entonat, això no pot ser la nostra filosofia en cap cas. Evidentment que volem que la pilota entri i que al final, com deia Johan “el que importa és ficar un gol més que el contrari”, però si fem les coses bé tenim moltes més possibilitats que entri la pilota, que Messi estigui perfecte, que Ter Stegen quasi no hagi de participar, que Coutinho es pugui lluir, etc... I tot això comença per reconèixer el que no s’està fent bé i analitzar-ho per poder-ho capgirar. Trobarem la solució perquè tenim les eines adequades i temps. Crec que Valverde ja ho està treballant, això, però és important que la directiva també faci i es posi a treballar per ajudar. Ho dic sense cap tipus d’acritud o crítica negativa, ho dic perquè és el que jo faria en la seva situació. A vegades he tingut la sensació que el que més importa són aspectes aliens a l’equip (eleccions, sortir a les fotos, etc.). I això últim sí que és una crítica... Però constructiva, o almenys és la meva intenció

No oblidem que estem aquí per gaudir de l’esport en general, del futbol en particular i d’un estil i sentiment que ens diferencia de qualsevol altre club del món. El Barça és nostre, intentem no perdre aquesta identitat i mirem més enllà per tal d’aconseguir que entre tots fem possible un Barça de present i futur que sigui l’enveja del món sencer. Jo confio en Valverde i penso que la directiva faria bé de fer el possible per ajudar l’entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)