Opinió

L’èxit de la Dani Jarque

Notable debut de tres joves de la base dijous a Cadis. Álex López, Adrià Pedrosa i Lluís López van jugar els primers minuts amb el primer equip amb bona nota. Álex, el migcampista, va haver de sostenir l’equip per davant de la defensa, participant en totes les jugades amb sortida controlada. De fet, va ser, després d’Óscar Duarte, el jugador que més passades encertades va fer (67) en els 90 minuts que va jugar. També va cridar l’atenció la profunditat del lateral Pedrosa. Partit complet, sensació de perill constant i 48 passades bones. L’altre debutant, Lluís López, només va jugar 30 minuts, però també va mostrar-se serè.

Menció especial per a Javi Puado, que ja havia debutat en la lliga, però només va jugar 10 minuts a Balaídos en l’estrena del campionat. El davanter va marcar un bon gol i va mostrar-se viu en tot moment.

La posada en escena dels joves va deixar en evidència alguns del veterans que van cometre errades importants, con el porter Roberto, el migcampista Víctor Sánchez i, sobretot, el defensa central Naldo, que no va estar a l’altura.

Rubi pot prendre’n bona nota i plantejar-se seriosament quins jugadors hauran de tapar forats quan l’onze tipus comenci a fer figa. El tècnic de Vilassar és un home just a qui no li fa por apostar pels joves.

Els quatre nois que van jugar ahir són en el club des de juvenils. Tots tenen maneres per consolidar-se en el futbol professional. Beneïda ciutat esportiva Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)