Opinió

Creixement amb sentiment

Si fem bé les coses, sempre pensant en benefici del Barça i el barcelonisme, no s’ha de tenir por d’explicar-ho i fer participar els que estimem el Barça

El Barça és el club més important del món, almenys jo ho veig així. És un club amb història, amb tots els títols possibles, amb una tradició de grandíssims jugadors i amb el millor de tots els temps, és un sentiment que va més enllà de l’esport... En definitiva, el Barça és moltes coses i forma part de la nostra vida, i per tant és nostre, de tots aquells que l’estimem. És important que els responsables i gestors no només no oblidin això, també que ho incorporin activament a les decisions que afecten el present i futur del nostre club. Això no ha de ser cap impediment per buscar les millors opcions de creixement econòmic i esportiu. Tot el contrari, ha de ser un element molt a favor en aquests sentit.

He sentit moltes vegades gent que ha estat vinculat directament o indirecta a la gestió del club que el Barça necessita pensar en global i ser una mica fred en les decisions perquè la majoria dels diners ja no venen dels socis i simpatitzants com en els anys vuitanta. Ara les quotes de socis signifiquen poc en termes de tant per cent d’ingressos. Els importants i que ens fan créixer són els drets de televisió i el patrocini de samarretes... Sí, és clar que hem de pensar en global i local, que el futbol ha evolucionat molt i necessita noves estratègies. El Barça ha de créixer amb els temps i, fins i tot, avançar-se i marcar tendència. Hem de ser els millors, i això comporta pensar en present i futur constantment i ser capaços de crear nous canals de venda, etcètera. Però això mai no pot ser contra el sentiment, l’estima i la participació del barcelonisme. Hauríem de començar a crear canals que siguin productius, efectius i de col·laboració. El Barça és barcelonisme, i viceversa.

L’equip gestor que sortirà de les eleccions, siguin quan siguin, hauria d’entendre que el mandat del soci serà la garantia d’un Barça de present i futur que continuï conquerint els millors títols, representant els valors i sentiment del barcelonisme i, per sobre de tot, que entengui que el Barça és una miqueta de tots aquells que l’estimem amb independència d’on venim o qui som. El pròxim president del Barça i el seu equip haurien de tenir clar que es pot aconseguir créixer amb la col·laboració del barcelonisme. De fet, així és com ha de ser. Si fem bé les coses, sempre pensant en benefici del Barça i el barcelonisme, no s’ha de tenir por d’explicar-ho i fer participar els que estimem el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)