Editorial

L’EDITORIAL

Una final inesperada

El Tottenham serà el rival del Liverpool en la final de la Champions. Quan semblava que l’Ajax ho tenia tot a favor per tornar a una final 23 anys després, l’equip de Mauricio Pochettino serà el que lluitarà pel seu primer títol. El futbol va ser molt cruel ahir amb l’Ajax, que guanyava 2-0, 3-0 en el global, i va veure com se li escapava la final en el temps afegit davant d’un equip amb menys futbol, però amb una gran capacitat de reacció. Serà, doncs, una final per la qual ningú hauria apostat quan va començar la competició.

I mentrestant a can Barça tothom té clar que aquesta vegada caldrà fer alguna cosa, que no s’hi val a repetir els propòsits d’esmena, i prou, que es van fer la temporada passada després del desastre de Roma. El president blaugrana va dir després del partit que s’ha de reflexionar sobre el que ha passat, que ja en parlaran internament i que ara el que cal és aixecar els ànims. L’expresident Joan Laporta no va desaprofitar l’ocasió i va reptar Josep Maria Bartomeu a convocar eleccions aquest estiu, agafant al vol els comentaris que deien que, si hi havia triplet, Bartomeu avançaria les eleccions. Laporta, fins ara reticent a aclarir si tornaria a ser candidat a la presidència, va dir que s’hi presentaria. No és la primera vegada que el Barça queda a les portes d’una final de la Champions, però en les eliminacions recents en aquests moments de la temporada havia caigut oferint al món el seu futbol. A Anfield no va ser així. I fa molt de mal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)