Editorial

L’EDITORIAL

Mirotic, per fer el gran salt

Tot just ahir es va tancar en l’aspecte contractual la temporada 2018/19 i les notícies que envolten el bàsquet del Barça apunten amunt i generen expectatives optimistes. Res no és oficial, ni tan sols la continuïtat de Svetislav Pesic –d’altra banda, anunciada pel mateix tècnic en acabar la final de l’ACB–, ni el retorn d’Àlex Abrines, ni els fitxatges de Cory Higgins i Brandon Davis. Ni molt menys encara l’acord amb Nikola Mirotic, un d’aquells jugadors a qui, en condicions normals, no li tocaria tornar a Europa perquè cap club europeu li pot pagar els més de 10 milions d’euros a canvi que li oferiran les franquícies de l’NBA. Però si Mirotic, que sap perfectament fins on poden arribar els clubs europeus i també que el Barça no és el més musculat econòmicament, ha accedit a parlar amb el Barça és que volia jugar amb el Barça. Amb Pesic. A Barcelona.

Des d’avui, els equips de l’NBA poden fer ofertes als agents lliures, com per exemple a l’aler pivot montenegrí. Alguna pot marejar i pot fer-lo dubtar. Però si preval la idea inicial i Mirotic acaba sent blaugrana, el missatge és inequívoc: Bartomeu no vol esgotar el mandat sense una Eurolliga. Té dos anys per aconseguir-ho, ha convençut Pesic –una ment privilegiada buscant rendiment immediat– i, ara sí, està disposat a situar el pressupost de la secció al nivell que toca per competir amb el CSKA i els turcs, encara que el preu a pagar sigui tenir el jugador més car d’Europa. Però per Mirotic val la pena fer l’esforç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)