Editorial

L’EDITORIAL

Messi no claudica

Leo Messi continua sense guanyar cap gran títol amb l’Argentina. El partit més complet de l’albiceleste i del blaugrana no ha estat prou per vèncer el Brasil, els pals i un arbitratge tan controvertit que el mateix Messi gairebé perd les bones formes.

Cinc derrotes en finals –quatre de copa Amèrica i una de mundial– i múltiples disgustos prematurs havien portat Messi a estar a punt de claudicar. De fet, havia protagonitzat dos períodes d’absència de la selecció argentina, amb els seus retorns corresponents. Aquesta vegada no ha estat així i, amb la coïssor per l’eliminació ben present, Messi ha donat a entendre que serà a la copa Amèrica de l’any que ve (a l’Argentina i Colòmbia) i al mundial de Qatar 2022. Com en el Barça, exerceix de capità i creu que hi ha vímets per fer cistell en una generació jove que puja i que té en Lautaro el seu valor emergent.

A diferència d’altres cites, Messi no ha acabat fastiguejat. Acaba de fer 32 anys i sap que, de la mateixa manera que les oportunitats de guanyar més Champions amb el Barça no sovintejaran, passar a la història de l’Argentina per haver conquerit un títol –la sequera albiceleste data del 1993– és encara més complicat. Que vulgui persistir informa positivament que la seva motivació continua incòlume. Bona notícia per al Barça, si l’argentí continua assumint que per arribar en condicions al febrer i març –quan es juguen les garrofes– ha d’acceptar suplències i descansos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)