Editorial

L’EDITORIAL

Amb De Jong de convidat

Ja cal que Frenkie de Jong vagi a la seva presentació que avui no totes les preguntes aniran dirigides a ell. L’holandès, vist pel barcelonisme com el baluard per recuperar l’essència futbolística del Barça durant la pròxima dècada, no serà presentat per Jordi Mestre, sinó pel president Josep Maria Bartomeu i pel secretari tècnic Éric Abidal. La dimissió de Mestre –verificada– i la del mànager Pep Seguda –no acceptada, de moment– configuren un quadre de crisi que és impossible resoldre en quatre dies i que Bartomeu afronta de l’única manera possible, assumint també l’àrea esportiva.

Que Segura no caigués ahir també s’ha d’entendre pensant en l’acte d’avui. Però el mànager esportiu ha perdut el seu gran valedor en l’àrea esportiva de la directiva, que era Mestre. Sense ell, tenir l’etiqueta de proposar fitxatges més decantats cap al múscul que cap al talent i haver discrepat en decisions estratègiques després del drama d’Anfield el deixa en fora de joc.

Bartomeu –que ja ha perdut quatre vicepresidents des del 2015: Manel Arroyo, Carles Vilarrubí, Susanna Monge i ara Jordi Mestre– haurà de recompondre files a la junta perquè el desgast d’assumir l’àrea esportiva durant els dos anys de mandat pendents no sembla raonable. Si el nou responsable fos Javier Bordas o Xavier Vilajoana, que compartien àrea esportiva amb Mestre, seria símptoma d’un canvi de rumb perquè no hi compartien criteris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)