Opinió

Qui ha de ser el nou president del Barça?

Decisió, fortalesa, projecte, carisma, oratòria, sentit comú, autoritat, valentia, soci, aficionat, simpatitzant, llambordes en lloc de llambordines, perspectiva històrica, força a les institucions, universals des de la catalanitat, guanyador, confiança, seguretat, líder, Kaiserslautern, sempre Kaiserslautern, iniciativa, un bon equip, Espai Barça, Masia, Masia, Masia, així, tres vegades i amb la veu ferma, joc de posició, ADN Barça, acomiadar els mites, sobrietat econòmica, Jasikevicius del futbol, responsabilitat, vocació de servei, prestigi, justícia, alegria, melangia per l’ahir i il·lusió pel demà, coratge, credibilitat, unitat, compromís, transparència, resiliència, transformació per tornar a ser, orgull, defensar allò propi, Ansu, Pedri, Araujo i Messi, sempre Messi, resultats, títols, joia, gaudir, omplir el Camp Nou, buidar la moral del rival, matar Roma, Liverpool i Lisboa, ressuscitar el Wembley del 1992 i el del 2011, caminar amb pas ferm, edificar des de la base, no tenir por dels mitjans o no utilitzar-los, Xavi, Puyol, Iniesta, Piqué, Pedro, Valdés, Busquets i Hleb, perdó, Hleb no cal, més que un club mentre som menys que un país, sense victimisme de Gurucetas, un bri de supèrbia, ordre a la plantilla, les estrelles estan a la graderia i porten bufandes blaugrana, tant se val d’on venim però això si, acostem-nos de nou a Guardiola, a poc a poc, sense urgències, perquè no cal aixecar torres de Babel quan el model de l’èxit el teníem a casa i el vam foragitar per misèries individuals.

En definitiva, aquesta és la carta de reis al futur president, uns desitjos per tornar a posar dempeus un club que sempre ha cantat allò de Basora, César, Kubala, Moreno i Manchón amb la finalitat de recordar d’on ve i d’aquesta manera definir cap on vol anar. Qui tingui tot això dins seu, aquest, ha de ser el nou president del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)