Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

«Presidente, presidente!!!»

1.

QUANTA
estona he d'estar ovacionant més al president de la Federació Asturiana de Futbol? Des d'ahir a la tarda que aplaudeixo dempeus. Perquè dir que Mourinho i Guardiola són dos tècnics estrangers, com va dir aquest bon senyor, és la demostració de la voluntat que tenen grans sectors d'Espanya que existeixi el dret a decidir i que això s'escampa ràpidament des de l'esport.

2.

AMB
quants estrangers ha guanyat Espanya el mundial de futbol –i no han posat Els segadors per celebrar-ho–? 7 de 23? Ningú ha donat les gràcies?

3.

CAL QUE
el rei d'Espanya truqui al president del Barça per demanar-li que algun jugador culer vagi a l'entrega del premi Príncep d'Astúries? No és el més normal el que han fet els dos entrenadors (Guardiola i Mourinho) quan, a més, demà tenen partits de lliga? Algú del Madrid criticarà el jet privat que Florentino ha posat a disposició d'Iker Casillas? Com ha viatjat Xavi a Astúries?

4.

PERÒ
que ningú no veu que avui el Barça juga a les sis a Saragossa? Per què ningú de la casa reial espanyola o de l'organització va trucar a Mediapro i va demanar a Jaume Roures que ajornés els partits del Barça i del Madrid a diumenge? O més simple: per què no va pensar l'organització d'avançar l'acte de lliurament dels premis a dimecres o dijous?

5.

NO
us han sorprès les declaracions contundents de Xavi Hernández quan va declarar diumenge passat al 33 que als jugadors del Barça els pot afectar tota la polèmica entre la junta directiva de Joan Laporta i l'actual de Sandro Rosell? Tenen alguna cosa a veure els rumors que corren que a la due diligence que es vol fer pública sembla que hi ha les xifres dels contractes d'alguns futbolistes?

6.

NO
és condemnable que el porter del Barça José Manuel Pinto utilitzés una de les múltiples variants del xiulet per fer el mateix soroll que fan els àrbitres quan César Santin, jugador del Copenhaguen, va quedar-se sol davant seu i es va quedar clavat com si li haguessin assenyalat fora de joc?

7.

PER QUÈ
hem d'aplaudir Sandro Rosell per la generosa decisió d'acompanyar l'equip en el pitjor desplaçament (o un dels pitjors) que farà aquesta temporada, concretament a Ceuta? Sabíeu que ja ha assistit a les dues pitjors visites (a Kazan i ara a Ceuta)?

8.

QUI
continua sent que, des de dins del club, va filtrant informacions al diari Marca? Sabíeu que Joan Laporta ja ha interposat una demanda contra el diari madrileny per haver informat d'una querella que ja fa mesos que ha estat arxivada? Sabíeu també que Joan Oliver està pensant en una querella contra el portaveu del Barça Toni Freixa per haver escampat quin era seu sou com a director general del club?

9.

QUI
és del Barça que vol penjar al web la due diligence? S'han de penjar a la xarxa dades d'una empresa privada? És necessari? No és una barbaritat i el més lògic seria que qui vulgui veure aquesta due diligence ho faci al club i amb el carnet de soci a la boca?

10.

SÓN
dues bromes el que ha passat amb dos personatges irracionals del futbol anglès: l'exfutbolista Paul Gascoigne detingut per possessió de drogues i l'estrella Wayne Rooney renovat pel Manchester United fins al 2015 després de totes les crítiques? Pot superar ara aquesta bogeria el president de la federació asturiana?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)