Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Ineptitud i errors

1.

COM
és de carca i antiga la UEFA que sanciona el porter José Manuel Pinto pel presumpte xiulet del Barça-Copenhaguen? Dos partits? On són les proves per sancionar-lo? Per molt impresentable que sigui el que va fer, mereix dos partits de sanció? Què passarà amb jugadors que fan comèdia molts cops com ara Dani Alves, per posar el nom d'un altre jugador del Barça i no gratar en altres clubs? Com poden ser tan ineptes?

2.

PER QUÈ
reitero els meus aplaudiments als directius que en la junta van aprovar no fer pública a través del web la due diligence i, en canvi, que qualsevol soci que ho volgués la pogués consultar sense problemes? No és millor que ho sàpiguen els socis que no pas que s'escampin, fins i tot, els sous dels futbolistes, que certament preocupava, i molt, la plantilla blaugrana?

3.

NO
ens estarem passant amb el tema de la due diligence quan molt poca gent, dijous al vespre no arribaven al centenar de persones, havia demanat hora per anar a veure el que hi diu? Molt soroll per a ben poca cosa?

4.

NO
fa l'efecte que, llegint les crítiques dels darrers dies i parlant amb gent del club, el portaveu Toni Freixa té els dies comptats exercint com a tal? Ha perdut Sandro Rosell i un sector de la junta la confiança en la seva feina davant dels mitjans de comunicació? Se sap qui serà el portaveu, que hauria de ser una persona de fora de la junta que conegui els periodistes i que sigui capaç de saber explicar i sortir-se'n dels problemes que té qualsevol club?

5.

COM
és que tot i l'evident voluntat de política d'austeritat del club algú ha pensat a eliminar la publicació de paper que es regala els dies de partit al Camp Nou? És una bona idea realment? S'estalvia el club molts diners? No era una bona eina per explicar el que es fa cada dia al club?

6.

COM
pot comparar Andoni Zubizarreta la relació de Sandro Rosell i Joan Laporta amb la dels israelians i els palestins? Com és possible que Zubizarreta, que habitualment és un home que sap mesurar tant les seves paraules que es fa voluntàriament avorrit, sigui capaç de fer una sortida de to tan elevada com aquesta?

7.

PER QUÈ
Víctor Valdés diu que jugar un Barça-Real Madrid un dilluns no és el mateix? No és el mateix que jugar un dimarts un Barça-Milan de la lliga de campions? On és el problema? Que és un dilluns? Sabíeu que jugar dissabte gairebé està descartat del tot, ja que el Barça tornarà del partit de Champions d'Atenes la matinada de dijous a les cinc i només tindria divendres per entrenar-se per jugar l'endemà?

8.

APUNTEU:
el Barça-Real Madrid cada cop sembla més que es jugarà dilluns a les nou de la nit. El Barça, Pep Guardiola, Mediapro, els partits polítics, el govern de la Generalitat i els Mossos, a través dels sindicats, ho veuen de molt bon ull. Sabeu que l'únic que no ho té clar és el Real Madrid, que prefereix jugar com abans millor per evitar el descans del Barça després de la tornada del viatge de Champions del dimecres anterior a Atenes?

9.

SABÍEU
que el periodista i analista esportiu Martí Perarnau és el cap directe en una empresa de publicitat de Rodrigo Cortés, director del film amb èxit de públic i de crítica, Buried (Enterrado), que està causant furor també als Estats Units? Sabíeu que Cortés, gran seguidor del Madrid, ha firmat una nova pel·lícula que protagonitzaran Robert de Niro i Sigourney Weaver i que es rodarà en bona part a Catalunya?

10.

PER QUÈ
li agrada, a José Mourinho, ser permanentment el dolent de la pel·lícula a tot Espanya? És normal aquesta imatge aspra que busca deliberadament? És racional que tiri la pedra i amagui la mà quan diu, per defensar Benzema, que hi ha altres jugadors que han costat molts diners i que tampoc fan cap gol, en evident, clara i directa referència a David Villa?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)