Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Horaris prohibits

1.

ALGÚ
entén que el veritable responsable de la guerra d'horaris del Barça-Real Madrid és el president de la Generalitat, que va col·locar les eleccions al Parlament de Catalunya el mateix cap de setmana del dia del gran clàssic? Ningú no es va adonar de la importància dels dos esdeveniments?

2.

ÉS
lògic que hi hagi gent que digui que és de país petit que no puguin conviure plegats els dos esdeveniments? Si us plau, és necessari que dos espectacles imponents com aquests coincideixin el mateix dia quan hi ha 51 caps de setmana més?

3.

SI
es confirma l'horari (aquest és novetat) de diumenge dia 28 a les deu de la nit, anunciat ahir per la cadena COPE, qui em pot contestar què és pitjor: jugar diumenge a aquesta hora impresentable, vigília de dia feiner, o dilluns a les nou de la nit, també vigília de dia feiner?

4.

SABÍEU
que el president del Barça, Sandro Rosell, va haver de marxar a corre-cuita havent dinat dijous a la tarda després de l'entrega de la clau de Barcelona al periodista Màrius Carol perquè es trobava molt malament i tenia febre?

5.

PER QUÈ
em fa la sensació que Pep Guardiola està excessivament sol davant l'allau de ganes que té determinada premsa de Madrid de buscar-li, dia sí i dia també, les pessigolles? No hauria el club de determinar una manera de poder respondre en moments molt puntuals certs atacs sense contemplacions que fan des de Madrid?

6.

NO
caldria que algú digués a José Mourinho (sigui el seu president, la federació espanyola, la UEFA o qui sigui) que freni les seves permanents disputes amb afició, directives, clubs o jugadors rivals? Davant de tanta provocació, si algun dia algun sonat o insensat li obre el cap, podrem dir que ja ho havíem avisat sense que ens titllin d'oportunistes?

7.

COM
reaccionarà a Gijón l'afició i el rival del Madrid la setmana que ve, després que José Mourinho (recordem-ho i no ho oblidem) va dir just després de la victòria dels blaugrana contra l'equip asturià que «alguns equips regalen el partit quan juguen contra el Barça»? De tan provocador no es fa pesat?

8.

HEU
demanat lloc al sofà per demà? A les cinc, la penúltima cursa del mundial en el Gran Premi del Brasil; a les set, un magnífic Getafe-Barça, i a les nou de la nit, un extraordinari derbi madrileny? No és un d'aquells diumenges magnífics?

9.

COM
és que TV3 emet dilluns el Sevilla-Màlaga de lliga sabent que la quota de pantalla serà molt més baixa que la que tindria amb la programació habitual dels dilluns encapçalada pel futbolístic Crackòvia?

10.

PER QUÈ
, i em sap molt greu, és tan ridícula la copa Catalunya que ningú pensa que serà després del Barça-Real Madrid i (evidentment) ningú no ha dit res que el clàssic es pugui jugar en dilluns i pugui afectar l'estranya competició catalana? Sabeu que l'únic que estarà a l'altura serà TV3, que ha decidit apostar per la competició i emetre el triangular (Barça, Espanyol i l'Hospitalet) en prime time?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)