Opinió

Preguntes

Focs, bombers i piròmans

1.

COM
és possible la relliscada de Sandro Rosell fent d'imitador de l'expresident del Madrid Vicente Boluda? No ho veu que ha provocat un efecte que desitjava el madridisme, el de trobar un bocamoll com aquell estrany president blanc que va fer un pronòstic contra el Liverpool? Calia fer una broma d'aquestes característiques?

2.

COM
és possible que Sandro Rosell, que a la distància curta és un personatge extravertit i comunicador, quan té càmeres i micròfons al davant es transforma en un personatge que no se sap per on et pot sortir? No es podia imaginar que, tard o d'hora, li preguntarien pel resultat de la final de copa? No és tenir només respecte, no és ser hipòcrita... és simplement no pressionar més el vestidor.

3.

NO
hauria estat millor simplement dir: guanyarem? I si vols afegir: espero no patir, crec que som més equip, costarà però tranquils, si juguem com sabem hem de guanyar... no creieu que, a Madrid, que els feia mal la indiferència que tenia el Barça respecte amb ells, aquestes declaracions són tirar benzina al foc i donar-los arguments?

4.

NO
hauríem de dir que si l'ha espifiat Sandro Rosell també ho ha fet el president Artur Mas per haver augurat una victòria del Barça de quatre gols? Calia també que el president del país, malgrat que era una porra solidària en to humorístic, fes aquesta aposta, que trenca la sensació d'indiferència que s'havia llaurat els darrers tres anys com a resposta a totes les bravates que arriben sistemàticament, cada dia de cada dia, des de Madrid?

5.

LLEGEIXO
ahir al Marca que Mourinho ha penjat al vestidor del Madrid el retall amb l'aposta de Sandro Rosell. Sap quants retalls de premsa que han dit Florentino Pérez, Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo... han estat penjats al vestidor del Barça? Sabria dir-me el director del Marca si al vestidor del Madrid no hi deu haver, fins i tot, una bufanda que regalen per la final de la copa on es pot llegir: «Pode-MOU-s»? No caldria que el madridisme deixés de fer de piròman?

6.

PODRIA
el Barça fer una col·lecció en DVD dels millors moments de Pep Guardiola a les rodes de premsa començant per la lliçó de toreig que va fer ahir per apagar l'incendi del dia anterior del seu president?

7.

ÉS
veritat que els jugadors del Barça que juguen a la selecció espanyola han pagat de la seva butxaca el lloguer d'una avioneta per un global de 12.000 euros per arribar abans a Barcelona i d'aquesta manera estar abans a disposició de Pep Guardiola? És de debò que, a més, van convidar a viatjar el directiu Javier Bordas, que no va pagar? Els jugadors han de pagar un viatge per més diners que tinguin? Bravo per als futbolistes del Barça.

8.

NO
li sap greu a l'actual junta del Barça que una part de l'anterior hagi d'avalar 3milions d'euros per cap per un document que havien firmat l'any 2003 Sandro Rosell i Txiki Begiristain? Sabeu que hi ha directius que en aquella època encara no hi eren que han hagut de posar a la venda alguna casa del patrimoni familiar per fer efectiu l'aval? No és una mala resposta la que va fer el diumenge passat a la premsa Rosell, quan preguntat sobre el tema, va dir que ell respecta molt l'opinió dels jutges i que, per tant, no pot donar el seu parer sobre això?

9.

NINGÚ
no veu que és una barbaritat el calendari que tenen tant el Barça com el Real Madrid aquest pròxim mes i mig? És normal jugar un partit cada quatre dies? No seria més normal que la final de la copa es disputés sempre com a gran festa a final de temporada i no enmig del tram final de la lliga i de les semifinals de la Champions?

10.

EL
mes de març es va acabar dijous amb la pèssima notícia de l'eliminació del bàsquet del Barça. Ara bé, me n'he adonat que el barcelonisme té una malaltia que passa de generació en generació. I és: no es pot perdre sense deixar de carregar contra tot el que es mou? Ningú no veu que els que abans-d'ahir van quedar eliminats són pràcticament els mateixos que han fet unes temporades genials? Per què tanta injustícia cap a un equip magnífic que ha jugat una pèssima eliminatòria?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)