Opinió

Preguntes

Altes traïcions

1.

COM
d'emprenyats han d'estar els jugadors del Barça amb els del Real Madrid que, fins i tot, un home calmat, Andrés Iniesta, i un altre d'assenyat, Xavi Hernández, afirmen que res tornarà a ser el mateix en les relacions amb els jugadors blancs? Podrà Vicente del Bosque tornar a unir sensibilitats ja tan allunyades com les dels uns i dels altres? Sabrà veure el futbol espanyol algun dia el mal que li està fent José Mourinho?

2.

ALGÚ
es va fixar, com m'explicava el magnífic periodista Miguel Rico, en la reacció de Xavi Hernández en el temps afegit del partit de dimarts quan es va rebel·lar contra la mala fe d'Iker Casillas, que va anar a buscar la segona targeta groga a Pedro que li hagués impossibilitat jugar la final de Wembley? Per cert, quin jugador del Madrid va escopir a un del Barça?

3.

SEGUR
que la UEFA prefereix el Barça? Cinc partits a José Mourinho, dels quals ja n'ha complert un i l'últim només es complirà en cas de reincidència (és a dir, tres), els mateixos tres que al porter del Barça Pinto i només un a Pepe no és una humiliació per al Barça? El Barça no protesta al comitè de competició de la FEF per no haver sancionat Pepe, autor en la final de la copa d'unes meravelloses botifarres a l'afició blaugrana?

4.

PER QUÈ
ja ha arribat la pau institucional al Barça que recorda molt els primers temps de Joan Laporta, en què ningú no criticava res, ja que ara no hi ha hagut ni una queixa del que significarà que la supercopa estigui fora de l'abonament dels socis, que no deixa de ser una pujada de preu encoberta? Per què ara tampoc ningú posa en qüestió el nombre d'entrades que es queda el club per allò que anomenen «compromisos institucionals» que, per cert, tant abans com ara, són absolutament racionals?

5.

COM
és que la junta directiva del Barça encara no ha presentat l'acció de responsabilitat que va decidir fer en l'última assemblea, quan ja han passat gairebé deu mesos des que ho van proposar en l'assemblea de compromissaris? Què esperen?

6.

ÉS
veritat que Florentino Pérez va estar tot el dinar de directives de dimarts passat donant la tabarra a l'orella del representant de la UEFA, queixant-se sense parar de l'actuació arbitral dels darrers partits i que, fins i tot, els directius del Barça, començant pel president, se'n fotien?

7.

PER QUÈ
és tan pesat i cruel Vicenç Pla, ninot descamisat d'un grup d'estranya i sospitosa gent que ara han decidit evitar que els exdirectius que han d'avalar tres milions d'euros puguin ajornar tres setmanes el pagament de la quantitat? És veritat que hi ha algú del voltant de Pla que és a punt d'obrir la capsa dels trons i explicar tot el que ha passat i que hi haurà, diuen, moltes sorpreses?

8.

ALGÚ
té dubtes que Leo Messi ho jugarà tot d'aquí a final de temporada per intentar guanyar la Bota d'Or com a màxim golejador europeu i pitxitxi de la lliga? Podria ser aquest any el de la tercera Pilota d'Or consecutiva del millor futbolista del món que cada any es va superant?

9.

COM
és possible aquest previsible final tan cruel d'un dels homes que ha lluitat i ha donat més la cara pel bàsquet, Eduard Portela, president de l'ACB? Quins directius i clubs han estat els traïdors?

10.

APLAUDIM
fortament David Moner, president de la UFEC, que torna a presentar-se com a màxim representant de les federacions catalanes per repetir la millor època de l'esport del país, que va ser en els darrers anys, coincidint amb les èpoques de Rafael Niubò i Anna Pruna com a secretaris generals de l'Esport i els assalts de Miami i Fresno, on el patinatge no va poder competir oficialment però es va fer un pas endavant en la lluita global per les seleccions catalanes?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)