Opinió

Els partits, a sobre, es jugaran amb pilota

Perquè es demostri que Mourinho està sent perseguit el Madrid i el Barça jugaran 38 partits, dinou a casa i dinou a fora

Podem començar de veritat? Ja hi som tots? No? Sí, és veritat, encara falten coses per resoldre, però el futbol espanyol fa molts que va fent amb moltes creus a sobre. Això no és problema, són rèmores endèmiques. Que la majoria dels clubs estirin més el braç que la màniga no és impediment per res, que s'hagi hagut de muntar una vaga perquè estiguessin disposats a pagar el que deuen als jugadors tampoc no li sembla greu a ningú. La culpa és la crisi, o del Barça i el Madrid, o de Jaume Roures, que és el que els paga el que els paga, però mai no és dels dirigents dels clubs. Encara que hagin firmat fa quatre dies un acord pels drets televisius, n'hi ha que ja ho voldrien revisar només de veure els resultats de la primera jornada de lliga. Alguns han vist dos partits i ja ho van vist tot, ja ho saben tot i ja no els interessa res. I enmig d'aquest desori, la idea més brillant que se'ls ha acudit és fer pagar un impost revolucionari a les ràdios . En el fons, res de nou. En aquestes condicions s'han disputat molts campionats i els que més es queixen més responsables en són. Perquè la RFEF i la LFP hi són més per fer bonic que per resoldre aquests i molts altres problemes.

Per tant, en aquest aspecte, no hi ha res que impedeixi que la temporada comenci de veritat a velocitat de creuer (volador), un cop consumit l'aperitiu de les supercopes, l'habitual jornada testimonial de lliga en ple agost i els partits de seleccions. Tothom a punt, doncs? Pep Guardiola ja s'ha posat el vestit d'entrenador després de rebre el reconeixement civil? No en tinguem dubte. No en tinguem tampoc que el que està més preparat de tots és José Mourinho, una fera engabiada que si no el deixessin anar s'acabaria menjant els barrots. Fa tant que ho té tot a punt que si alguna cosa impedís que es disputés la jornada se l'hauria de medicar. Està punt, sobretot, la campanya organitzada contra ell. Perquè estigui content i es demostri que està sent perseguit, el Madrid i el Barça jugaran 38 partits cadascun, 19 a casa i 19 a fora, a vegades el dissabte i altres el diumenge, a les hores que diguin les televisions, amb un calendari que tothom veu que està perversament sortejat perquè preveu ni més ni menys que tant els blaugrana com els blancs s'hagin d'enfrontar a tots els altres equips de la competició, que els àrbitres que són culers ja han demanat arbitrar els partits del Barça per ajudar-lo o, si no pot ser, els del Madrid per putejar-lo, que les autoritats antidopatge ja han subministrat als jugadors del Barça substàncies indetectables, i els entrenadors tenen clares les instruccions d'alinear suplents contra el Barça. I hi ha llista de voluntaris per posar l'ull al dit de Mourinho quan faci falta. Sí, tot és a punt.

Ah, i els organitzadors de la competició són tan perversos i tan culers que han decidit que els partits també es disputin amb una pilota. Sí, tot és a punt per a una altra gran temporada del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)