Opinió

Partits rars

El cas és que els jugadors del Nocerina no volien ni tan sols eixir al camp a disputar el partit

L'incident protagonitzat pels jugadors del Racing de Santander en la tornada dels quarts de final de la copa contra la Real Sociedad no ha estat aquesta setmana l'únic partit rar de la jornada a Europa. A Itàlia n'han tingut un altre d'encara més sorprenent i complicat en la seua resolució. Va ser el partit de tercera divisió entre el Nocerina i el Salernitana. Els jugadors del Nocerina estaven espantats per l'actitud dels seus seguidors, molt enfadats des de fa mesos i que havien arribat a l'extrem d'amenaçar-los de mort, amb pintades al voltant de l'estadi.

El cas és que els jugadors del Nocerina no volien ni tan sols eixir al camp a disputar el partit, que es presentava tens i ple de provocacions. Però no van tenir més remei malgrat que l'inici del matx es va retardar durant prop de quaranta minuts. I aleshores va passar una cosa que ha acabat provocant l'expulsió del Nocerina de les lligues professionals italianes.

En els primers 21 minuts de partit, el Nocerina va fer tres substitucions i cinc dels seus jugadors van abandonar el camp lesionats en accions més o menys discutibles. I en conseqüència, l'àrbitre es va veure obligat a suspendre el partit quan encara no havien arribat ni al descans, tenint en compte que l'equip local no tenia prou efectius per continuar ni sobre el camp ni a la banqueta.

Evidentment, les poc demostrables lesions que van ocasionar la retirada dels jugadors i el fet insòlit que l'entrenador haguera decidit substituir tres jugadors en els 21 primers minuts va alertar la Federació Italiana de Futbol, que ha decidit expulsar el Nocerina de la lliga per “simulació antiesportiva”. Cosa que al final, segurament, és el que volien els jugadors, ja que immediatament han marxat de la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)