Opinió

Pals a les rodes

Crítiques als nostres, totes; constructives i sense rancúnia ni ressentiment

Estic d'acord que s'ha de ser crític amb l'actual Barça, però no entenc que no es doni ni un mes per veure quin és el projecte de Luis Enrique. No sabem quina és la idea del tècnic respecte a Mathieu i Vermaelen, ni què pot fer Suárez —que per cert ha triat el nostre club i no el Madrid—, i massa gent ja ha tret el bisturí contra l'equip directiu. L'errada més greu que ha fet és no legitimar el seu mandat a les urnes. Sobre la resta, cal recordar que Rosell va deixar la junta òrfena i, ara per ara, no veig cap candidat disposat a moure cel i terra per plantar-li cara. Si tothom espera, és lògic que Bartomeu ho aprofiti.

Res fa pensar que no puguem estar esperançats: un entrenador amb caràcter que traurà el màxim de Piqué, Messi i companyia, que ha recuperat Xavi i mira al planter com ho feia Guardiola. On és la raó per continuar fent mal dia sí i dia també? No hauríem d'ajudar aquells que ens posen pals a les rodes. Ja veureu com un jutge rere l'altre ens aplicaran la seva justícia, la que no apliquen als altres. Un procés nacional vol honestedat, transparència i generositat vers els nostres, però als altres, els que ens volen sotmetre com fa 300 anys, no els hem de donar ni un gram de credibilitat. Que ho demostrin amb fets, que reconeguin el nostre dret nacional i ens permetin exercir la democràcia, és a dir, votar. La resta, argúcies fines carregades d'opressió. Crítiques als nostres, totes i més. No farem un país lliure amb qui ha mentit o falsejat, però en la nostra lliga, la nacional i l'esportiva, els nostres arguments crítics, ara i avui, han de ser constructius, no carregats de ressentiment i rancúnia.

És la darrera oportunitat de Zubi. No és sant de la meva devoció, però el va dur en Pep i o ara es veu l'encert de la seva feina o haurà de fer camí. És el nostre ADN, la crítica constant. Perfecte! Però usar les armes de la caverna és fer-li el joc i quedar a l'altura d'ells, com qui creu l'amo quan aquest paga amb caramels o amenaça amb càstigs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)